Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden, siz ondan bir adım bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey cesaret. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir.

Beklediğiniz bir haber bugün yarın size ulaşabilir. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu. Eski bir arkadaşınız bu haberin çabuklaşması için elinden geleni yapıyor.

Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz. Çok kısa bir süre içinde bu isteğiniz gerçekleşebilir.

Sağlık konularını abartıyorsunuz. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır duygularınız çok hareketli. Elinizde kolayca sahip olunamayacak değerler olduğunun farkındasınız. Onlara karşı özenli ve korumacısınız. Ailenizin talepleri bu yüzden size hiç fazla gelmiyor. Ailenize fazla zaman ayırdığınız için arkadaşlarınız tarafından eleştiriliyorsunuz ama sizin taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Bugün yakınlarınızdan bir davet alabilirsiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:06 Ay-Pluto olumlu görünümüyle Pazar günümüzü karşılıyoruz. Bu enerji, kişisel ilişkilerde en iyi yaklaşımın, karşınızdaki kişinin değerlerini, düşüncelerini ve arzularını iyi tanımanızdır. Bir takım insanların zamanla sizi ne kadar çok yanılttığını düşünebilirsiniz. Paylaşıma açık olmayan insanlardan uzak durmakta yarar var. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, başarıya olan açlığımızın simgesidir. Ayrıca, yeteneklerimizi, farklılıklarımızı toplumsal arenada sergileyerek kendimizi en güçlü şekilde ifade edebilme dürtümüzün de işaretidir. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, dış baskıların, aşırı ihtirasların, bazen gereğinden fazla olan her şeyin bizi rahatsız etmesine yol açabilir. Dilediğimiz gibi davranmaktan yanayız. Sınırlar çizilmesinden hoşlanmıyoruz. Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir iş, girişim,birliği ya da ilişkiyi istediğiniz formata sokma ya da ilerletme şansını bulabilirsiniz. Bu durum hiç alışılmadık şekilde veya anormal yollarla gerçekleşebileceği için esnek olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gereksiz ısrarlardan uzak ve daha esnek olmaya bakmalısınız. Düşünce ve duygular arasında çatışma yaşanabilir, olayları kendi akışına bırakmayı deneyin.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enteresan yerlerde bulunmaktan hoşlanan sizler, bugün değişik şehirlerde tatil yapmayı düşleyebilirsiniz. Eğer maddi imkanınız var ise düşünmeden gidin.

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu görüşmeler yapabileceğiniz ve günlük rutin işlerinizi tamamlayabileceğiniz, özellikle öğleden sonraki zaman diliminde görüşmelerde başarı elde edeceğiniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken bu zaman diliminde beslenme planınıza dikkat etmeniz özellikle sindirim sistemi rahatsız olanlar için önemlidir.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kalıcı, istikrarlı ve sağlam adımlar atacaksınız. Hayat sizi destekleyecek. İş alanlarınızdaki girişimlerinizin somut karşılığını alacağınız ve uzun vadeli anlaş- malar yapacağınız günler sizi bekliyor.

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda meydana gelen olayların kaynaklarını irdeleyebilir, işinizle ilgili daha önce fark edilmemiş bazı derinde kalan konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. . Bugün yöneticilerinizi, patronlarınızı memnun etmek sizin için daha zor olabilir. Bugün yeni işlere başlamak için pekte uygun bir gün değil açıkçası.

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>