Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Bazı söylentiler, bazıilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Yay burcu geçişi, saat 06:20 itibariyle etkili olacak. Bu sizler açısından gayet olumlu bir günün müjdecisidir. Gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda heveslenmenizi, umutlanmanızı sağlar. Bir çok konuyla  ilgilenmek, yenilikte bulunmak, önde olmak, ilgi görmek, tatile çıkmak, canlanmak, tazelenmek için etkin bir gündesiniz. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm biraz önce izah ettiğim enerjiye benzer özellikler taşıyor Yolculuklar, haberleşme ve atacağınız yeni adımlar hem ilişkimizle alakalı konuları yürürlüğe koymamızda hem de kendimizi daha güçlü hissetmemizde faydalı olabilir. Bazıları bu görünüm sayesinde sürpriz bir aşkın hayatlarını değiştirdiğini düşünebilir. Bir kısmımız bitti derken yeniden alevlenen bir aşkın peşinden koşabiliriz. Bir çoğumuz ilişkimizle alakalı sorunları son bir defa daha konuşmak üzere bir araya gelebiliriz. Hangi durum olursa olsun bir çıkış kapısı arıyoruz. Umutsuzluğu yok eden, hayata sarılmamızı sağlayan. İşte bu yüzden heyecanlıyız ve belki de gerilimliyiz. Ancak ben derim ki, sakin olalım ve olumsuz düşünmeliyim. Bizim için hayırlısı ne ise o olsun diyerek güne adım atalım. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren konular, eğlence ve sosyal yaşamınız açısından yepyeni gelişmelere ve fırsatlara açık günlerdesiniz. İyimser olmanız durumunda oldukça olumlu sonuçlar yüzünü gösterecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gelişmeler gündeminizi oluşturabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi gidermek için kişisel gayret gösterebilirsiniz. Şanslı zamanlar içindesiniz bunu değerlendirmeye çalışın.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her açıdan asabi görünüyorsunuz. Çevreniz bu duruma tepki verecek. Dostlarınızı üzmemelisiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kalıcı, istikrarlı ve sağlam adımlar atacaksınız. Hayat sizi destekleyecek. İş alanlarınızdaki girişimlerinizin somut karşılığını alacağınız ve uzun vadeli anlaş- malar yapacağınız günler sizi bekliyor.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar. Ya da gardrobunuza bir çok yeni kıyafet alabilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 12" R
Ay
Balık
28° 54' 32"
Merkür
Koç
19° 17' 39"
Venüs
Boğa
06° 32' 16"
Mars
Koç
03° 11' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 38"
Uranüs
Boğa
22° 36' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 35"
Lilith
Başak
23° 50' 11"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>