Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Söylediklerinizle davranışlarınız birbirini tutmuyor. Uzun ve kalıcı bir ilişki istemediğinizi ima ediyorsunuz ama kalıcı bir ilişkiden yanaymışsınız gibi davranıyorsunuz. Sizinle ilgili çelişik düşüncelerinde haklı.

Zamansız yaptığınız yatırımlar sizi zarara uğrattı. Hala bu zararın şokunu yaşıyorsunuz. Yakınlarınızın bu konudaki haklı uyarılarını şimdiye kadar dikkate almadınız ama şimdi almanız yararınıza olur.

Parayla ilişkiniz nedeniyle eleştiriliyorsunuz. Kendiniz için harcamadığınız gibi başkaları için de harcamaktan kaçınıyorsunuz. Bugün istemediğiniz halde harcama yapmanız gerekebilir.

Karamsarlığınızı gidermek için size destek olmak isteyenlere izin vermelisiniz. Şüpheyle yaklaştığınız bazı kişiler size gerçekten dostlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır içe dönük yaşamanız bugün de devam edecek. Hareket ve dinamizm gerektirecek programlara açık değilsiniz. Size gelen önerileri reddetme eğilimindesiniz. Ziyaretçileriniz olabilir ve bu yüzden de tembellik etme ve düşünme hayaliniz gerçekleşmeyebilir. Eskiden gönül ilişkiniz olan bir dostunuz kendisini ihmal ettiğinizi düşünüyor. Bugün size sitemlerini iletebilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 03:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 13:23 Ay-Pluto görünümü, sizi aşkta ve isteklerinizi elde etme yönünde destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Dayanıklılığınız ve performansınız diğer günlere göre gayet yüksektir. Bu sayede başarılı girişimlerde bulunmanız gayet mümkün. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade ederken, dikkatleri üzerinize kolaylıkla toplayabilirsiniz. Cinsel istekliliğiniz bu saatlerde yükselir. Saat 20:35 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde sosyal hayatla ilişkiniz pek güçlü değildir. Bazı insanlar, olaylar, hal ve hareketler sizi rahatsız edebilir. Maddi-manevi anlamda sadece kendi çıkarını kollayan kişileri anlamakta ve onlarla anlaşmakta zorlanırsınız. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek planı yapmak ve paylaşımda bulunmak isteyebilirsin. Gündeminde bir yurt dışı seyahati olabilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflediğiniz işleri doğru biçimde odaklanabilirsiniz. Göstereceğiniz kararlılık sayesinde ilerlemek zor olmayacak.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak çalışmalara, takım çalışmalarına yatkın olabilirsiniz. Duygularınızı, düşüncelerinizi birlikte hareket ettiğiniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Gelecekle ilgili fazlaca endişelenmeyi bir kenara bırakmalısınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok iyi hissedecek ve yeni planlar yapacaksınız. Yardım isteyebileceğiniz kişileri arayabilir, davet ve toplantılara katılabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız girişimler sizi zorlayabilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim kariyerle özel hayat arasında ani bir tercih yapmanızı gerektirebilir. Yaşadığınız olaylar sizi plansız programsız yepyeni bir düzenin içine çekebilir. Riski seven yeniliklerden hoşlanan biriyseniz bu arınma dönemi size iyi gelecektir. Yalnızlığınızla ne kadar başarılı olabileceğinizi anlayacaksınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı bu sayede alacaksınız

21 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 14" R
Ay
Boğa
18° 49' 18" R
Merkür
Koç
21° 57' 59"
Venüs
Boğa
10° 44' 04"
Mars
Koç
05° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 35"
Satürn
Balık
17° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 48' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 45"
Lilith
Başak
24° 12' 51"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>