Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin görünüyorsunuz. Ama bu ilişkiyi başlatırken kaybını göze alacağınız şeyler sizi biraz korkutuyor. Bugünlerde bu konularda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu, daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi yeterince anlatamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içersine girebilirsiniz. Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı çıkarlarımıza, görüşlerimize, bildiklerimize ters düşen kişilere karşı kızgın davranabiliriz veyahut onları yok sayabiliriz. Ben böyle düşünüyorum, işinize gelirse diyerek kestirip atabiliriz. Eğer böyle davranmak zarar görmemize yol açacaksa tabii ki dikkatli olmamızda yarar var. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, parasal konular ve aşk hayatınızı birebir ilgilendiren konular üzerinde daha dikkatli olmanız gerekir. Bazen garip bir yalnızlığın üzerinize çöktüğünü düşünürsünüz. Kendi kendinize durumunuzu kurgularsınız. Eskiye dönmenin, o yanlışları bir daha yaşamanın iyi olmayacağını bilirsiniz. Ancak yeniye yer açamadığınız için, eskiyi ister istemez hatırlarsınız. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki anlamda oldukça başarılı bir gününüz. Geleceğinizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ciddi görünümünüzün altında duygusal bir yapı gizli. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Sevdiğiniz kişi bugün sizden daha fazla ilgi bekliyor. Kalbi boş olanlar için ilginç bir gelişme var. Grup toplantılarından birinde tanışacağınız kişiyle aranızda bir yakınlaşma olabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önerilere açık olun, ama sadece onlara üzüldüğünüz için kötü tekliflere ya da tavsiyelere ödün vermeyin. İnandığınız ve sizin için en iyi olan şeylere ağırlık vermeli ve geriye dönüp bakmamalısınız. Doğru kararlar almak için eski tecrübelerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratmak faydalı olabilir. İlişkilerinizin zarar görmesini istemiyorsanız daha kibar davranmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahat ifade edemeyebilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli bir gün geçirecek ve geleceğe yönelik hayallerinizi paylaşacaksınız. Endişelerinizi çevrenize yansıtmayın ve kuruntulardan uzak durun.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu birkaç gün kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde moralinizi bozacak haberler devrede olsa bile, gün içinde rahat hareket edeceksiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir.İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikleve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve bilgiyi aktarma konusunda net davranmanız gerekebilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>