Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi enerjik hissedeceğiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarak bugün duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız ve aceleci davranmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilir ve bunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Fiziksel olarak hareketli olacağınız bir gündesiniz ve perfonmansınız oldukça iyi olacaktır. Her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz. Hızlı bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli düşünmenizde fayda olacaktır. İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve aktivitenizi arttıracaksınız. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı masraflarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirlerinizi arttırıcı bazı girişimlerde bulunabilirsiniz ve bu konuda aceleci davranacaksınız. Özellikle kısa sürede sonuca ulaşmanıza yönelik çalışmalar yapabileceksiniz.

Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için hassas etkiler altında kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi kararsız ve gelişmelere karşı isteksiz hissedebilirsiniz. Olaylar karşısında ani tepkiler verebilirsiniz ve kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Enerji düzeyiniz oldukça yüksek ancak enerjinizi doğru olarak kullanma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Bir süreden beri planladığınız girişimleri bugün yapabilirsiniz ve yeni başlangıçlar yapmak için yeni imkanlar elde edeceksiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 02:28 Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik olgusu başta yer alıyor. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır.  Etrafında inandığı, güvendiği  ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister.  Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil. Saat 09:53 Ay-Güneş görünümü, yaşamı daha güzel yönleriyle ele almanızı sağlar. ilişkinizdeki aksaklıkları tekrar gözden geçirebilir, nelerin sizi rahatsız ettiğini saptayabilirsiniz. Yakın bir tanıdığınızla bu konu üzerinde ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. Daha önceden görüştüğünüz fakat bir türlü bir araya gelemediğiniz kişiden güzel bir haber alabilirsiniz. Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz.Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, çevremizdeki insanlarla ılımlı paylaşımlarda bulunarak, elimizden geldiğince pozitif düşünerek kendimizi güçlendirmeye, başkalarına da destek vermeye çalıştığımızı işaret ediyor. Ancak bu görünümün etkisiyle, elimizde olmadan bazı meseleleri gereksiz yere kafamıza takabiliriz. Sanki biz anlayışlı davrandıkça, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıkça, hayat daha fazla zorluyor diye düşünebiliriz. Oysaki böyle düşünmenin nedeni biraz da aşırı hassasiyetten olabilir. Ne yapmak gerekiyor? Önümüzdeki birkaç gün boyunca kendimizi akışa bırakmak ve nedensiz yere kendimizi üzmemek olmalıdır. Sonuçta hayat devam ediyor ve aldığımız her nefes en kıymetli hazinemiz. Yeni haftamızın  hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için meydana gelebilecek tartışmalı ortamları veya zıt görüşlü kişilerle girilecek diyalogları adaletinizi ve objektifliğinizi gösterebileceğiniz bir fırsat olarak görebilirsiniz. Otoriteniz sarsılmaya çalışılıyor gibi hissetseniz de, biraz gerginlik yaşanabilir o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygularınız değişecek ve içinizde nedenini anlamadığınız bir coşku uyanacak. Bu durum hayal gücünüzü harekete geçirecek.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte, geçici olarak melankoli ve depresif duygular hissedebilirsiniz. Genel motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, ikili ilişkilerinizdeki olası problemlerin üzerine gitmemeyi tercih ederek, sabırlı yaklaşımlarda bulunun.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerçekçi bakış açınızı faal tutabilirseniz, son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılabilirsiniz. Bu gelişemeler, toplum içindeki yeriniz ve çevrenin gözündeki imajınızı destekleyebilir ve sizin de bunlarla gurur duymaya devam etmenizi sağlayabilirler.

23 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>