Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir. Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:13 Ay-Jüpiter arasındaki görünümle yeni haftamız başlayacak. Bu enerji, para meselelerinizi kökten çözecek birveya gelişmenin beklentisi içinde olduğumuzu gösteriyor. Görevimizi elimizden geldiğince yapıyoruz ancak tam olarak rahat değiliz. Belki desorunlarımız var. Ancak bir fırsat karşımıza çıkarsa rahat edeceğimizi düşünüyoruz. Bu görünüm, böyle bir desteğin işaretçisi gibi. Öyle bir şey olmalı ki, gönlümce ben de ihtiyaçlarımı alayım diye düşüneceğiz. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi, acil kararlar almanıza neden olabilir. Tabii ki durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Venüs burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinize yeni boyut kazandırıyor. Kalbi boş olanlar için her an yeni bir aşk başlayabilir. Kendiniz her anlamda hazır hissediyorsunuz

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler daha önce asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz alanlarda ilerlemenize veya yenilikler yapmanıza neden olabilir. Eski planlarınızı veya fikirlerinizi gündeme alarak, olmayacağını düşündüğünüz işlerin yürümeye başladığına tanıklık edebilirsiniz. İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Her zaman geçmişte kaybettiklerinizi düşünürseniz yarının hazırlığını yapamazsınız. Yeni projelerle gündeme gelmelisiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni haftaya parasal konulardaki koşturmalarınızla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki fırsatlar bu hafta daha planlı hareket etmenize neden olabilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın öğleden sonra başlayıp neredeyse gün bitimine kadar olan zaman zarfında boşluk etkisinden olmasından dolayı bilhassa maddi konularda herhangi bir başlangıca girişmeden akışta kalmanız en hayırlısı olacaktır.Kişisel kaynaklarınızın öğlene kadar toplum yararına ve diğerlerine yardım amacıyla kullanmanız, organize etmeniz ve paylaşmanız olası gözüküyor. Ancak Ay'ın öğleden sonra gireceği boşluk etkisinde özellikle manevi alanda hem kendinize hem de çevrenizdeki kişilere destek olmanız en uygun davranış şekli olacaktır.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 21' 40" R
Ay
Yay
26° 55' 56"
Merkür
Koç
16° 15' 53"
Venüs
Koç
28° 22' 54"
Mars
Balık
28° 05' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 44"
Satürn
Balık
16° 23' 09"
Uranüs
Boğa
22° 13' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 18"
Lilith
Başak
23° 06' 07"
True Node
Koç
15° 26' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>