Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Açığa çıkarmadığınız bu problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi.

Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize oluyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:31 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde başımız dinlemekten yanayız ve huzursuzluğundan uzak durmak niyetindeyiz. Saat 16:27 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, başkalarını gayet şefkatli bir şekilde dinlememizi, empatide bulunmamızı sağlıyor. Genel olarak rahatlamak ve güzel bir şeyler duymak isteriz. Sözlerimiz kimi zaman fazla ciddiyet taşırken, karşımızdaki kişiye göre bunu ayarlamayı biliriz. İş görüşmelerinde istediklerimizi net bir şekilde ifade ederken, bize de aynı netlikle cevap verilmesini bekleriz. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına fikirsel anlamda gelişim, esnek ve olumlu bir düşünme, ruhsal anlamda rahatlama sağlıyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik şekilde ortaya çıkan olanaklar genel anlamda yaşantınızda bazı değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilir. Aile bireylerinin sizin takviminizi bozmaması için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Fırsatları daha net görmelerini sağlayabilirseniz, işiniz kolaylaşabilir. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. İdeolojik konularda çatışmalar içinde olabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Duygusal gerginlikler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklenmedik şekilde ortaya çıkan olanaklar genel anlamda yaşantınızda bazı değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilir. Aile bireylerinin sizin takviminizi bozmaması için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Fırsatları daha net görmelerini sağlayabilirseniz, işiniz kolaylaşabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkörsünüz. Onlar da sizin güçlü yapınızı seviyor. Bugün yardımlaşmalar devrede olurken iletişimsel işlerinizde daha kararlı hareket etmeniz gerekebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimde aksaklıklara bugün daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Dalgınlık, unutkanlık veya ihmaller randevu, görüşme, toplantı planınızı aksatabilir. Yanlış algı ve anlamalara dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 51' 18" R
Ay
Yay
20° 09' 24"
Merkür
Koç
16° 09' 51"
Venüs
Koç
27° 44' 24"
Mars
Balık
27° 41' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 28"
Satürn
Balık
16° 20' 19"
Uranüs
Boğa
22° 11' 48"
Neptün
Balık
28° 49' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 31"
Lilith
Başak
23° 02' 39"
True Node
Koç
15° 28' 12"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>