Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi. Bu nedenle bugünlerde aşka kapalısınız. Hayatınızda aşkı bu şekilde kenara aldığınız dönemleriniz olabiliyor..

Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceksiniz. Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bu hatadan vazgeçmelisiniz.

Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir. Para sıkıntılarını soğukkanlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu özelliğinizle de sarsılmadan kolayca doğrulabiliyorsunuz.

Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. Her şeyi paylaştığınız dostunuzla aranıza bugünlerde geçici bir uzaklaşma girebilir. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere keyif katarak yaşayabiliyorsunuz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında özellikle mesleki ve ailevi konularda, size karşı anlayışlı davranılmasını beklersiniz. İtibarınıza fazlasıyla önem verdiğiniz için, elde edeceğiniz başarılarla kendinizden söz ettirmek, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde ve kimsenin kahrını çekmeden hayatınızı devam ettirmekten yanasınızdır. Bütün bunlar boşluk diliminde hissedilen duygulardır. Ancak başkaları da boşluk etkisi altında olacağından, birbirimize anlayışlı davranmakta yarar var. Saat 15:12 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, maddi açıdan durumunuzu gözden geçirmenizi sağladığı gibi ailevi konularda daha ciddi ve disiplinli bir şekilde düşünmenizde yardımcıdır. Kişi böyle bir etki atında hem geleceğini garanti altına alacak şekilde hareket eder hem de iç dünyasındaki birikmiş tortulardan arınıp tazelenmek için kendine söz verir. Bu yolda engellerle karşılaşsa dahi yılmaz ve güvenle ilerler. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissederiz. İlişkimizi önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz. Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Duygularımız zenginleşir, etrafımızdaki dünya ile temasımız artar. Yaşamı eğlenceli ve güzel yanlarıyla ele alabilir ve her şeyin güzel olacağına dair inancınız yükselebilir. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkilerimizde gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyeceğiz. Finansal konularda daha dikkatli ve çıkarlarımızı kollayıcı davranacağız. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı tutumunuz akşam saatlerinde yerini daha sosyal bir ortama bırakıyor. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz ve bu değeri ortaya koyabileceğiniz bir gün.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli değişimler gündeme gelirken fazla gayret harcadığınız ama yeteri kadar başarılı olamadığınız konularda istenmeyen sonuçlarla yüzleşebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İdeolojik konularda fazla iddiacı olmamalısınız.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile içinde veya işyerinizde oldukça asabi ve sert görünümlüsünüz. Hırsınızdan dolayı uzun süreli dostluklarınızı sonlandırabilirsiniz. Bunun için üzülen yine siz olacaksınız. Hesabınızı iyi yapmalısınız. Biliyorsunuz ki son pişmanlık fayda etmiyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın yükseldiği bir gün. Ufak tefek gelişmeler bile sizi heyecanlandırabilir. Yeni planlar yapabilir, bunları yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. İkna edici ve esprili bir tutum içinde çevrenizi etkileyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik istek ve niyetlerinizi de açıklayabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir büyüğünüzün desteğini alabilirsiniz. Ailenize dayalı konularda etkili davranmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızdaki değişimler size olumlu bir şekilde yansıyabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim, kariyerinizde önemli bir kişinin ya da kurumsal yapının desteği sayesinde uzun zamandır çözülmesini beklediğiniz bir konuyu sonuçlandırır. Başarı konuşunda kendi kendinize yapabileceğiniz yoğun bir baskıyla karşılaşabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 37" R
Ay
Oğlak
16° 14' 12"
Merkür
Koç
16° 39' 32"
Venüs
Boğa
00° 10' 37"
Mars
Balık
29° 12' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 05"
Satürn
Balık
16° 30' 59"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 49"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:58

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>