Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir de. Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak.

İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Her şeyin inanılmaz biçimde yerli yerinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınız biraz işgüzarlığınızdan kaynaklanıyor, herkes sizden fazlasıyla memnun.

Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanızdan kurtulmak üzeresiniz. Önümüzdeki günlerde maddi olarak daha da rahatlayacak gibisiniz.

Bazı şeyleri ertelemeye değer bulduğunuz şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararları almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğünüz bağımlı ilişki, kendinize dönük birçok projenizi ertelemenize yol açabiliyor. Hiç aklınızda olmayan gelişmelere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk belirtileri gösterebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle Cuma gününe adım atıyoruz. Maddi konularda yarar-zarar hesabımızı, çıkarlarımızı kollayacağız. Daha hırslı davranabilir, kazanç elde etmek için çok daha girişken olabiliriz. Alacaklarımızı tahsil etmek, ilişkilerimizde kendi payımızı düşünmek, böylece artık sıkıntılarımızı geride bırakmak niyetindeyiz. Grup içinde, ekip çalışmalarında, yeniliklere yer açmada enerjimiz gayet yüksek olacaktır. Eğer bu enerjiyi doğruve doğru hedef için yönlendirirsek tabii ki kazançlı çıkarız. Ancak büyüklük taslamaktan, ben bilirimcilikten kaçınmak gerekiyor. Aslan  burcunda  oluşacak sondördün, saat 17:15 itibariyle oluşacak. Aşk konusunda kendinizden son derece hoşnut bir şekilde, isteklerinizin kabulünü bekleyeceğiz. Karşınızdaki kişinin ne düşündüğü veya sizin beklentilerinize ne cevap vereceği,  geri çevirip çevirmeyeceği gibi bir sorununuz yoktur. Çünkü bugün,  Ay-Aslan burcu seyri altında siz özelsinizdir ve bunun böyle bilinmesi, kabul edilmesi gerekmektedir. Sizi,  aşkta cesur kılan bu bakış açısı öylesine etkilidir ki, karşı cins tarafından reddedilmeniz size göre mümkün değildir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme isteği ön plandadır. Size göre,  beraber olduğunuz kişi oldukça şanslıdır. Bu durumun haklı  gururunu yaşarken, karşılığında size ilgi göstermeli, pohpohlamalı ve özel davranmalıdır. Maddi ve manevi paylaşımlar konusundaki düşüncelerinizin de   aşk hayatınızdan pek geri kalır yanı yoktur. Bu konuda da, uzlaşmaz bir tavır içinde olmanız mümkündür. Tüm isteğiniz, gerek aşkta gerekse paylaşımlarda liderliğinizi ilan etmek ve yenilenmede bulunmaktır. Ancak  tutkularınız nedeniyle bencil düşünebiliriz. Bu yüzden de sorunlar çıkması mümkündür. Bunun önüne geçmenin yolu, mütevazı düşünmek, kibirden uzak durmak ve belli bir ayarlamada bulunmaktır. Nasıl siz istekleriniz konusunda ısrarlıysanız, karşınızdaki kişinin de bu yönde hareket etmesi mümkündür. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınıza ve bildiğiniz şeylere odaklanmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Herkesi memnun edemeyeceğiniz bir gün, ancak sizin için önemli olan konularda zarafeti elden bırakmayarak ısrarcı olabilirsiniz. Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve paralar konularında yeni gelişmeler gözüküyor. İletişim becerileriniz sonuçlar üzerinde oldukça belirleyici olacak. Özellikle de desteklerle ilgili görüşmelerinizde uzlaşmacı yaklaşımlar önemli hale geliyor. Çalışmalarınızda yeni projeler yerine elinizdeki işleri tamamlamaya öncelik vermelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENDİŞE içinde olduğunuz bir konunun gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığını göreceksiniz. Ailenizin masrafları sizi bunaltabilir.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>