Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız üzerindeki olumlu etkileri yaşamınızın her alanında hissedebilirsiniz. Beklenmedik kararlar ve davranışlarla sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Bazı yenilikler düşünebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda bazı güçlükler çıkabilir. İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Bugün yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Parasal konulardaki girişimleriniz bugün olumlu sonuç verebilir. Ayrıca parasal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel kazancınızı arttırıcı faaliyetler olumlu sonuçlar verebilir.

Bugün oldukça heyecanlısınız. Bu bakımdan arkadaşlıklar ve yakın çevrenizden gelebilecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde ciddi davranabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinizi aşk vehayatınız arasında sıkışmış hissedebilir ve bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile yaşantınız ve güvenliğinizde geçmişten kaynaklanan problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler cumartesi günümüz saat 09:08 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji, sizi  dışarıda olan bitenden ziyade  iç aleminize yöneltecektir. Ancak bu alanda endişeli bir düşünce şekli hüküm sürer. Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki,  ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde.  Eh insan böylesine huzursuz olmaya açıksa, tabii ki zincirler, hatta hapseder kendi kendisini. Oysaki diğer yanımız,  doğruları yanlışları sorunları ve  zorunlulukları bir yana bırakmaya hazır aslında.  Koskoca haftanın zorlayıcı enerjilerinden sonra, insan fiziksel ve ruhsal anlamda kendini dinlendirmeyi, ruhunu güçlendirmeyi, problemlerden uzak durup, sakinleşmeyi başarabilir.  Akşamı daha güzel geçirmek, endişelerden  kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı hareket etmek için bir çok nedeniniz var. Seçeneklerinizin çok fazla oluşu , çelişkiler yaşamanıza sebep oluyor. Bugün ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacak, kendinizi duygusal konularda başarılı hissedeceksiniz. Sürprizlerden hoşlanmadığınızı bilen dostlarınız, sizi ziyaret etmek için sıralarını bekliyorlar.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir. Olumsuzluklar ya da engeller sizi durdurmamalı. İlerlemeye odaklanmalı ve uzun zamandır üzerinde yoğunlaşmak istediğiniz konularda önünüzde açılacak olanakları kullanmalısınız. Ancak, öncelikle yapılması gereken değişiklikler olduğu aşikar. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENDİŞE içinde olduğunuz bir konunun gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığını göreceksiniz. Ailenizin masrafları sizi bunaltabilir.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 05" R
Ay
Koç
15° 16' 53"
Merkür
Koç
20° 05' 40"
Venüs
Boğa
07° 54' 44"
Mars
Koç
04° 02' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 03' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 16"
Lilith
Başak
23° 57' 36"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>