Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve duygularınızı daha rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Yapacağınız değişiklikler size daha geniş olanaklar sunabilir. Esnek olmak bugün önemli.

Yeni düşünceler, özellikle ortaklaşa konularda yoğunlaşıyor. Ortağınız ya da eşinizin fikirlerine kulak vermeli, daha esnek davranabilmelisiniz. Bugün kişisel girişimleriniz konusunda motive olabilir fakat harekete geçmede duraksayabilirsiniz.

Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarf edebileceğiniz görülüyor. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.

Sevdikleriniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı çözümlemek için gösterdiğiniz çabalarınız yetmeyebilir. Bu günlerde sadece kendi kafanıza ve kendi yargılarınıza güvenmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Politik davranırsanız sorunlu bir olayı önlemeyi başarabilirsiniz. Her ne kadar kısıtlayıcı etkiler altındaysanız da durum o kadar ümitsiz değil.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz, saat 08:52 itibariyle Ay-Pluto arasında gerçekleşecek görünümle başlıyor. Her şeyi titizlikle düşündüğünüz halde hesap dışı gelişmeler ister istemez üzerinizde baskın olabilir. Bu durum ev veyahayatınız, özel meselelerinizle ilgili öğle saatlerinin keyifsiz geçmesi anlamındadır. Saat 15:57  Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ailevi yaşamınız, yuvanız ve iç güvenliğiniz konularındaki dönüşümün işaretidir. Burada dikkat edeceğiniz husus stratejinizi iyi belirlemek ve aldığınız kararları derinlemesine gözden geçirmektir. İleride bir sorun yaşamak istemiyorsanız öncelikle akıllı seçimlerde bulunmalısınız. Hayata bakış açınızı,veya toplumsal yaşamda gelmek istediğiniz noktayı düzgün bir şekilde çizebilmeniz için gerçekçi olmak zorundasınız. Kiminle ailevi bağınız varsa ve kiminle aynı sınırlar dahilinde yaşıyorsanız bu kişilerle ilişkinizdeki  aksayan noktaları, ilerisini düşünecek şekilde  ele almalısınız. Bu görünüm, miras, hisseli paralar, sigorta gelirleri, aile içi meselelerin konuşulmasında gayet olumlu bir etkidir. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Teraziler rahat bir nefes alabilirler. Hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda hem moral gücünüz yükselecek hem de toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağınız genişleyecek.  Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır. Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor. Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir. Olayları çok yönlü görmeniz lazım. Bugünlerde yapılacak görüşmelerde sahte dahi olsa kendinize güveniyor hissi yaratmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

REHAVET içinde bazı işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Ailenizden azda olsa tepki çekeceğiniz bu durumu fazla uzatmamanızda fayda var.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 04' 36" R
Ay
Koç
18° 26' 51" R
Merkür
Koç
20° 15' 26"
Venüs
Boğa
08° 10' 39"
Mars
Koç
04° 12' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 17"
Satürn
Balık
17° 04' 13"
Uranüs
Boğa
22° 40' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 58"
Lilith
Başak
23° 59' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>