Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz. Kavuşma beklenenden de önce olacak gibi görünüyor.

Bugün de yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içinde olduğunuz için şanslısınız.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Bunu hiç önermeyin. Beklemediğiniz can sıkıcı bir yanıt alabilirsiniz. Bu parayı mutlaka bulup buluşturmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşık bir terazi partnerinin ayaklarına dünyayı serebilir. Sevgilinizin ayakları yerden kesilecek ve birlikte bulutlara yükseleceksiniz. İçinizden yükselen mutluluk hissi sayesinde yaşam savaşında galibiyetler kazanmanız daha kolay olacak. Gelenlere sevinecek gidenlere ise zamanı gelmişti diye düşünerek üzülmeyeceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, sıkıntılarımızı her anlamda geride bırakmaktan yanayız. Bizi endişelendiren meseleler üzerinde düşüneceğiz ve bir hal çaresi bulmaya çalışacağız. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, kendimizi garanti altına alacak şekilde düşünmemizi gerektiriyor. Merkürün Gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkisi devam edecek. O nedenle ilişki meselelerinde karar vermeden önce iyice düşünmekte yarar var. Saat 20:50 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Arkadaşlarınızla bazı olumlu paslaşmalar gerçekleştireceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylara katılımcı olmanız sizin de yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Yaşam tarzınızda değişiklikler yapmaya gönüllü olursanız fırsatlar yüzünü gösterecektir. Çift olarak katılacağınız aktiviteler önemli bir ilişkinizin canlanmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için ortak payda da birleşmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Her kelimenize dikkat ediyorsunuz. Zaten keyfinizi kaçıran insanlaryerinizde çok. Kimseyle konuşmak istemiyorsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar devreye girebilir.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu, vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>