Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı addediyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

Ortaya çıkan problemin kötü niyetten değil mesleki yetersizlikten kaynaklandığının farkındasınız. Bu yüzden sorumlunun zarar görmemesi için bugün onunla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir nedenle müsriflik yapmayacağınıza kesin inanıyorsunuz. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Gününüzü bu kaybın peşinde geçireceksiniz.

Çok yakın bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu görecek, bir an kararsızlık geçirdiğiniz için üzüleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız durumlar oluyor. Bu, o konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, gizlediğiniz veya ifade etmekten çekindiğiniz konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösteriyor. Bir şeylerin sizi kendine doğru çektiğini hissedebilirsiniz. Geri planda kalmaya,  pek öne çıkmamaya çalışıyorsunuz. Öncelikle her şeyi iyice hesapladıktan sonra uygulamaktan yanasınız. Zaten bu görünüm her anlamda inceden inceye düşünmenin işaretçisi. Saat 06:32-08:53 arasında Ay boşluktadır.  Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmak, ani kararlardan uzak durmak,  mantıklı bir şekilde düşünmek gerekir. Öfkeli olduğunuz konularda, iç sesinizi dinlemeniz halinde, farklı çıkış noktaları bulmanız kolay olduğu gibi, rahatlamanız da mümkündür. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, düşüncelerinizi başkalarıyla uyumlu, nazik, uzlaşıya açık şekilde paylaşmanızı sağlar. Aldığınız haberler ilerisi adına umutlandırır. Bir şeyler yerli yerine oturuyor hissi yaratır. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,  

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı yönlerinizin yoğun olduğu bir gün. İdeallerinizi yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanmayı yeğliyorsunuz. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından şikayet etseniz bile, onun varlığı sizin için farklı bir motivasyon kaynağı oluyor.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yaptıklarına dikkat etmeniz durumunda farklı fırsatlarla karşılaşabilir, teklif veya davetler alabilirsiniz. Bazı yatırımlar, resmi kurum veya kuruluşlarla bağlantılı maddi konular açısından olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Evinizdeyükünüzü hafifletmenizi veya daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akademik konular veya yabancılarla ilgili konular dikkat çekici olabilir. İşlerinizi iyi planlamanız gerekebilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Negatif düşünceleri beyninizden uzaklaştırmak istedikçe size daha da yakınlaşıyorlar. Probleminiz yok ancak endişeniz çok.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrelerde ve az tanıdığınız ortamlarda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Hayatın sizi desteklediğini hissederek mutlu olacaksınız. Aile hayatınızda destekleriniz yüksek.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde isteksiz ve verimsiz enerjilerle doluyken, öğlene doğru majör eğitimler ve felsefi çalışmalar yapabilirsiniz.Zihinsel aktiviteniz yükselecektir. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişime asılacaksınız. Ailenizin kariyerinizle ilgili gelişmelerden memnuniyetsiz olması ve size kendi gerçekleri ile yaklaşmaları baskı altında hissetmenize neden olabilir. Benliğiniz ve aidiyet alanınızla uyumu yakalayabileceğiniz, aile bireylerinizi küstürmeden orta noktayı bulabileceğiniz bir uyumlama söz konusu olacaktır.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>