Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden gelenlerin tamamını ona fark ettirmekten çekiniyorsunuz. O size daha içten ve samimi davranıyor. Aynı samimiyete onun da ihtiyacı var. Sizin ona olan duygularınızı sorgulamak üzere.

Basamakları bir bir tırmanıyorsunuz. Şansınız açık ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Neysi ki karşınızda emeğinizin hakkını veren birileri var.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Sizin hastalık hastası olduğunuzu düşünenler var. Kendinizi dinlemekten vaz geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. Bugünlerde şüpheciliğiniz üzerinizde olduğu için bir süre sonra sevinciniz endişeye dönüşebilir. Yakınlarınız sizin içe kapandığınızı, kendileriyle hiç bir şeyi paylaşmadığınızı söylüyorlar. Son günlerdeki ruh haliniz üzerine bir düşünmelisiniz, belki de onlar haklılar.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aynı alanda etkili Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için, yakın çevrenizle olan ilişkinizde olumsuz tavırlardan, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınılmalı, sorumlu bir birey gibi davranılmalı, farklı görüşlere saygı gösterilmelidir. Bu görünüm iletişimde belli bir sınır içinde ancak birbirinize kulak vererek dinlemeyi gerektirir. Bir başka önemli husus, Güneş-Yay burcunda ilerlerken, 3 Aralık tarihinde Merkür-Yay burcunda geri hareketine başlıyor. Kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem(bilgisayar güvenliği)yazışmalar,girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye hakkındaki kararların şimdiden gözden geçirilmesinde yarar var. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ve aile konularında hareketi bir gündeminiz olabilir. Baba eviniz, aileniz ve babanızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Maddi konularda güçlü kişilerden göreceğiniz desteklerle özgüveniniz yerine geliyor.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde sorumsuzca davranışlar karşısında isyan ettiğiniz ve içinden çıkmayacağınızı düşündüğünüz anlar olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. İşlerinizi toparlamak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz sözleşmeler gündeme gelebilir. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi görünür kılmak isteyebilirsiniz. Bunun için ailenizden destek alabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZI ifade etmekten kaçınmayın. İfade edemediğiniz duygular yalnış anlaşılabilir. Söylemeniz gerekenleri söylemekten çekinmeyin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginiz yakın çevre ve komşular konularına kayabilir. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim ve bilgisayar alanlarında işi olanlar için keyifli bir dönem olacak.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş, sizi bir seyyah gibi gezgin kılacak. Bu dönemde alacağınız eğitimlerden maksimum düzeyde faydalanıp kendinizi kısa sürede ön plana çıkarabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla ortak biryapma gündemi doğar. Uzaklardan gelen somut haberlerakışınızı değiştirebilir. Taşınma ve gayrimenkul yatırımı ilginizi çeker. Arabanızı değiştirebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>