Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var ama eski aşkınız zaman zaman aklınıza geliyor ve bütün tadınızı kaçırıyor. Nostaljik yapınızdan dolayı geçmişi kolay kolay silemiyorsunuz. Gününüzü gün etmeye bakın.

Bugün içinde birkaç küçük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İş ortamında çeşitli insanları idare etmek zor zanaat. İş ortaklarınızın beklentileri sizinkinden biraz farklı çıkabilir. Ödünler vermek zorunda kalabilirsiniz.

Gün içindeki harcamalar Yengeç burcu için pek hayırlı görünmüyor. Özellikle büyük miktarlarda paraları bir yerlere bağlamamaya dikkat edin. Borç istemeyin, isteyene de vermeyin.

Pireyi deve yapabilir, bu tutumunuzdan dolayı özelliklealanında istenmeyecek sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim konusundaki yeteneğiniz ve girişimciliğiniz, bazı insanlarda şaşkınlık duygusu yaratabiliyor. Bugünlerde bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir. İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor. Ama önümüzdeki birkaç gün içinde bu tür bir ürkeklik gösterecek ve hayata genel bakışınızla biraz ters düşeceksiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini hesaba kattığımızda, 21 Nisan tarihinden itibaren geri hareketin etkisine gireceğiz. Bu durumu olumsuz görmeyelim.  Bilakis daha güvenilir araçları, yolları, ilişkileri, yatırımları, işbirliğini tercih etmemizde etkili olur. Duruma bir bakarız ve ona göre neler yapabileceğimizi düşünürüz. Parasal ihtiyaçlarımız için pratik çözümler üretebiliriz. Sağlam ve riskten uzak durmak gereken bir süreçtir. Zihnimiz bu dönemde otomatik olarak ilişki veortaklıklarına ve sıkıntılarımız varsa bunlara çözüm bulmaya odaklıdır. Belki de çok fazla paraya düşkünüz veya tam tersine hesabımızı bilmeden hareket ediyoruz. Bunların yanlış olduğunu fark ederiz ve bundan sonra daha dikkatli oluruz. Başkalarıyla ilişkimize veya kendimize bir bakmalıyız. Geleceğimizi garanti altına alma arzumuz tabii ki doğaldır. Ancak ilişkilerde sadece bunu merkez almak da doğru değildir. Duygular da önemlidir. Dar günler vardır insanın hayatında. Böyle günlerde yanımızda olan insanları da unutmamak gerekir. Bu bir içsel sorgulama süreci olduğu için, asıl ihtiyaç duyduğumuz şeyin ne olduğunu anlamamız mümkündür. Planlarımız varsa, bunları gözden geçirmeli, bize sunulan önerileri incelemeli, üretime dönük düşünmeli, risk taşıyan kararlar vermemeliyiz. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde fırtınalar olsa bile dengelerinizi bozmamaya çalışmanız, sizin için artı bir puan. Bugün gücünüzün üstünde sarf edeceğiniz performans sayesinde, kazançlar konusunda, istediğiniz karı sağlayabileceksiniz. Her türlü düşünceye açık olmanız,başarınızı arttırırken, tecrübeler konusunda deneyim kazanmanıza neden oluyor.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, ortak kaynak kullanımı gerektiren kredi, sigorta, vergi, komisyon, prim, nafaka, miras gibi konularda bir takım yeni düzenlemeler yapmanız var olan eksikleri giderebilir ya da tamamlayabilir. Müşterilerle yaşadığınız sorunları bir an önce çözmek istiyorsanız, bir uzmana danışın. Yeni bir ortak arayışı içindeyseniz, Merkür düzelene kadar ertelemenizde yarar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenizde yeniden gündeme gelen konularda paylaşım içinde olabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınız tekrar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. Tepkisel davranmamaya özen gösterin.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞLIĞINIZLA ilgilenmelisiniz. Yarıda bıraktığınız tedavileriniz varsa daha fazla vakit kaybetmeyin. İyileşme süreciniz size bağlı.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacak-verecek işlerinizi iyi kontrol edin. Banka işlemleriniz varsa yanlış ifadelere ve başınıza gelebilecek sıkıntılı durumlara karşı hazırlıklı olun. 22 Mayıs'a kadar borç altına girmeyin.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz veya ailenizle ilgili önemli ve kalıcı kararlara yön vermek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren ev yatırımı, aile bireylerinin sağlık muayenesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eğer evinize elektrikli ve elektronik bir aygıt almanız gerekiyorsa yarına kadar bu meseleyi mutlaka halletmelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız bugün son derece artabilir ve çevrenizdeki olayları oldukları gibi görmek yerine baştan yaratıp kendi yarattığınız biçimde algılayabilirsiniz. İlgilenmek durumunda olduğunuz işlere konsantre olmakta da zorlanabilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>