Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ani olarak yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak yaşadığınız duyguları daha çok kendinize saklayacaksınız. Duygusal konularda beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanacak küçük bir hayalkırıkılğı yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilir yada radikal bazı kararlar alabilirsiniz.

İş yaşamınızda kalıcı değişiklikler yapma anlamında adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara dikkat edeceksiniz ve gözlem yeteneğinizden son derece iyi olması size verimli sonuçlar getirici nitelikte olacaktır. Ancan beklentilerinizin dışında oluşabilecek bazı gelişmeler sizi zorlayabilir ve bir an önce harekete geçmeniz gerektiğini düşündürebilir.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük imkanları iyi değerlendirerek önemli sonuçlara ulaşabiirsiniz. Başka insanların paralarını yönetmek ve finanmas konularında kararlar vermek sizin için oldukça zevkli olacaktır. Ortak bazı kazançlar elde edebileceğiniz etkiler altında olacaksınız.

Bugün daha çok gizli hareket etmeyi tercih edeceksiniz ve çevrenizdeki insanlara güvenmek sizin için zor olacaktır. Ancak bu konuda aşırıya kaçmamaya çalışmalı ve beklenti düzeyinizi iyi ayarlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, bu günler içinde alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 12:15 Ay-Merkür görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. Harcamalara dikkat edelim. Gördüğümüz her şeyi almak isteriz. Buna dikkat edelim. Aşkta sıkıntıya gelemeyiz. Her şey istediğimiz gibi olsun diyerek diretebiliriz. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü, parasal konularda sağlam ve uzun vadeli düşünmenizi sağlıyor. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşumu, planlanmış işlerin yürürlüğe konacağı, sorumlulukla hareket edileceği saatlerdir. Bütçemize göre alışverişimizi yaparız. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, kendimizi her yönüyle güvende hissetme arzumuzu yükseltir. İş hayatında, günlük yaşamda, ilişkilerde, parasal konularda tatmin edici, uzun vadeli olana yöneliriz. Sağlıklı yaşam için gerekli tedavi veya yöntemlere başvurabiliriz. Daha önce görüştüğümüz bir yerden teklif alabiliriz. Yarım kalan bir işi bitirebiliriz. İş sözleşmemizi yenileyebiliriz. Elimize bir yerden para geçebilir. Uzun zamandır düşündüğümüz bir işi kabul edebiliriz. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşum etkisinde, parasal durumunuza çareler ararsınız. Mars Oğlakta gayet temkinli, sabırlı ve planlı davranılmasını sağlar. Ay ile kavuşumu, ne olursa olsun enine boyuna duruma bakmanız gerektiğini göstermektedir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle geçmişte yaşadığın bazı olaylar tekrar gündeme gelebilir. Çevrendeki insanların davranışları seni şaşırtabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda yaşadığınız bazı zorluklar aslında ilişkinizi daha da iyi anlama noktasında sizlere yol gösterici olacaktır. Zorluklar karşısında birbirinize ne kadar bağlanıp kenetlendiğinizi görmek sizleri birbirinize daha da bağlayıcı etkenler arasında olacaktır. İletişimleri koparmayan taraf olmaya dikkat etmeli ve herhangi bir zıtlaşma içerisine girmemeye ayrıca önem vermelisiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda, özellikle harcamalarınızda daha dengeli ve planlı olmaya gayret etmelisiniz. Gereksiz masraflardan kaçınmaya bakın.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünarkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde ilişkileriniz sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda hırslandığınız noktaları törpülemeniz yararınıza olacak.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatın içinde güven aradığınız bir gündesiniz.Mesai arkadaşlarınızın dostluğu sizi mutlu eder. Bugün abur cubur yemeyi ve tatlı tüketmeyi abartabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 26" R
Ay
İkizler
14° 34' 35" R
Merkür
Koç
23° 39' 04"
Venüs
Boğa
12° 57' 58"
Mars
Koç
07° 11' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>