Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri biraz yapmacık buluyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla birtakım konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlık nedeni gibi. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:50 itibariyle sözel gücünüzü çevrenizdeki insanlara göstererek, arzu ettiğiniz konularda liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde, kafanızın içinde yer alan planlarınızı hayata geçirirken süslü kelimeler kullanabilir, karşınızdaki insanları, istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Aşk konusunda özellikle karşı cins üzerinde etkili olabilir ve dilediğiniz kişiyi etkilersiniz. Kendinizle çatışmadan, yüreğinizin git dediği yere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda geçmişe ait olan sorunları tekrar ele almak için uygun etkiler altındasınız. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, finansal açıdan doyumlu birve sağlıklı bir yaşam arzumuzu işaret ediyor. Yetenekli olduğumuz alanda kendimizi göstermekten yanayız. Ancak şartlar bazen zorluyor bizi. Mecburiyetler, verimli olmayan işler, güvenilir olmayan insanlar yüzünden sıkılıyoruz. Yapmamız gereken, dışa açılmak, kendimizi ifade etmek, becerilerimize göre bir yol belirlemektir. Cesur olmalıyız. Kendimize güvenmeliyiz. Böylece başarılı oluruz ve doğru tercihlerde bulunuruz. Dünyayı tanımalıyız. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, olumlu yönde bir iletişimin göstergesidir. Bu hem çevremizle hem de aşkta bizi keyiflendiricidir. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırsların bugün seni çok başka yerlere götürebilir. Haksızlığa uğradığını düşüneceğin konuşmalara şahit olabilirsin.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel anlamda partnerinize karşı oldukça açık bir tutum sergilemeli ve aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için gereken adımları atmakta çekinmemelisiniz. İlişkide önyargılarınızdan sıyrılmayı bilmelisiniz. Aksi takdirde kafanızdaki bazı olumsuz düşünceler yüzünden karşı tarafı kaybetme noktasına gelebilirsiniz. Elinizdeki sevginin değerini bilirseniz yaşamda o kadar kazanır ve bir o kadar da karşı tarafa kazandırırsınız. Sizler de bilirsiniz ki bir kalbi kazanmak zor fakat kaybetmek o kadar kolaydır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda üstleriniz ve arkadaşlarınız tarafından destekleniyorsunuz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili düşünürken yenilikler ve yeni fikirler aklınıza gelebilir. Değişiklik yapacağınız imkanlarınız olabilir. Öğlen saatlerinde yakın çevrenizde hareket ve daha çok ziyaret söz konusu olabilir. Etrafınızdaki kişilere karşı daha doğal olmaya çalışmalısınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler birçok açıdan tam da istediğiniz gibi ilerleyecek. Yakın çevrenizle iletişiminiz yoğun olacak. Kafanızı detaylara takmazsanız, keyfinize diyecek olmayacak.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Olumlu duygular içine gireceksiniz. Olayları anlayışla karşılayabilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk arzularınız giderek yükselecek. Elinize geçen fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>