Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ne kadar sevdiğinizi gittikçe daha iyi anlıyorsunuz. Ona bağlılığınız her gün biraz daha artıyor. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe gülüyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi sekteye uğratmadan nasıl kotarabileceğinizi düşünüyorsunuz. İşyerinizde bu konuda birilerine açılmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz.

Birikiminizin kenarda atıl kalmasını istemiyor, onu çalıştırmayı düşünüyorsunuz. Paranızı borsa, banka gibi klasik yatırımlarla hareketlendirmek yerine bir işte kullanma fikriniz var.

Önümüzdeki günlerde canınızı sıkacak bir bilgiyle yollara düşeceksiniz. Ama dönüşte birçok şey halletmiş olarak, mutlu dönmeniz çok mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde sonuçlanacak oldukça önemli beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi. Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler, sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz saat 10:17 Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde başlıyor. Kendinizi her alanda güçlü bir şekilde ifade etmek ve bağımsız bir şekilde hareket ederek, maddi ve manevi güce kavuşma arzunuzu işaret etmekte. Belki kimilerine göre işin kolayına kaçtığınız, hatta sırf bu yüzden kimi zaman ağır bedeller ödemek zorunda kaldığınız doğrudur. Ancak şu var ki bir grupta lider olmak, işleri düzgün bir şekilde yoluna koymak, daha fazla kazanmak için engellenmemeniz şarttır. Çünkü siz değişikliklere son derece açık bir insansınız. Yapıcı olan önerilerinizle ele aldığınız meseleleri olumlu bir şekilde yönlendirebiliyor, hatta sonuca bağlayabiliyorsunuz. Fakat ne zaman hayat, birileri veya durumlar gelip yasaklar, kurallar, baskılar uygulasa işte o zaman her şeyi bir yana fırlatıp, -bu kadar uğraşmaya değmez ya, ben ne düşünüyorum bunlar ne yapıyor diyerek isyan edebilirsiniz. Oysaki sondördün etkisinde isyan etmek yerine, kafanızın içinde özellikle işiniz ve becerilerinizle ilgili konularda pratik fikirlerinizi ifade etmeye çalışsanız, yılgınlık göstermeden, sinirlenmeden ilerleseniz belki de birilerinin takdirini kazanabilir, planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah aldığın karardan öğlen vazgeçip akşam tekrar fikir değiştirebilirsin. Gelecek planları, aklını karıştırabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel anlamda partnerinize karşı oldukça açık bir tutum sergilemeli ve aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için gereken adımları atmakta çekinmemelisiniz. İlişkide önyargılarınızdan sıyrılmayı bilmelisiniz. Aksi takdirde kafanızdaki bazı olumsuz düşünceler yüzünden karşı tarafı kaybetme noktasına gelebilirsiniz. Elinizdeki sevginin değerini bilirseniz yaşamda o kadar kazanır ve bir o kadar da karşı tarafa kazandırırsınız. Sizler de bilirsiniz ki bir kalbi kazanmak zor fakat kaybetmek o kadar kolaydır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini göstermekte. Parasal konular için mücadele etmeniz söz konusu olabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün zihniniz bir hayli karışık. İş hayatınızda kendinizi yetersiz görebilir ve gün içinde yapmanız gerekenlere adapte olamayabilirsiniz. Günlükstresi ve maddi konularda yaşanan olumsuzlukların kendinize olan güveninizi kaybettirmesine izin vermeden, var olan şartlarınızı iyileştirmek için mücadele etmelisiniz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul ederek kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayacak neler yapabilirsiniz bunu düşünün sezgilerinizin sesine kulak vererek bin parçaya bölünmüş yüreğinizin yaralarını kapatarak her bir parçasından zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden var olmanın mucizesini deneyimleyin.. Bugün meditasyon ve kişisel gelişimler ilgili konulara yönelirseniz son derece olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz..

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekçi yönlerinizi ortaya koymanız gereken bir gün, konsantrasyon, disiplin ve düzen gerektiren işlerinizi halledebilirsiniz. Maddi açıdan güçlü olmak istiyorsunuz, yeteneklerinizi, kaynaklarınızı dönüştürmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, paranızı tutmak ve harcamak arasında kalacağınız ve kendinizle çelişeceğiniz bir gün olabilir. Parasal anlamda tatminsizlikleriniz olabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileye ait ortak gelirlerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Herkese yardım etmekle öz değerinizi yükselteceğiniz bir gündesiniz. Kazancınızla ilgili heyecanlı kararlar almak sizi yüreklendirir.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 02" R
Ay
İkizler
14° 28' 47" R
Merkür
Koç
23° 38' 39"
Venüs
Boğa
12° 57' 27"
Mars
Koç
07° 11' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 22' 41"
Uranüs
Boğa
22° 54' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 35"
Lilith
Başak
24° 24' 52"
True Node
Koç
15° 12' 30"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>