Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilirsiniz ve birlikte zevk alacağınız güzel faaliyetlere katılabilirsiniz.

İş hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilir ve şaşkınlığınızı gizleyemeyebilirsiniz. Bugünhayatınızda olumlu sürprizlerle karşılaşacağınız bir gün olacak.

Parasal olarak oldukça sıkışıksınız fakat bunu pek belli etmiyorsunuz. Ailenizden maddi yardım almak zorunda kalabilirsiniz fakat insanlardan borç almak hiç hoşunuza gitmiyor.

Sağlığınızla ilgili bir sorunu ciddiye almıyorsunuz. Fakat bu sorun ileride ciddi bir soruna sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki yeteneğiniz ve girişimciliğiniz, bazı insanlarda şaşkınlık duygusu yaratabiliyor. Bugünlerde bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, hiç umulmadık bir konuda ürkeklik gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu süresince, yakın çevrenizle olan ilişkiniz güçlenmeye başlar. İş hayatınız ve bazı kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır. İsteklerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Farklı kişilik yapınız, yetenekleriniz başkaları tarafından dikkate değer bulunabilir. Çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi, iç dünyamızdaki hırs, tutku ve arzularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Mevcut ilişkiniz,hayatınız, dış dünya ile olan her türlü irtibatınızda kimseye taviz vermekten yana değilsiniz. Çıkış yolları arayacaksınız. Çünkü şu andaki şartlar ve gelinen nokta sizi tatmin etmediği için canınızı sıkılıyor. Böyle giderse, arzu ettiğim hedefe ulaşmam mümkün değil diye düşünebilirsiniz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve ilerisi adına size başarı ve olumlu yönde ilerleme sağlayacak işlere yönelmenin, bu anlamda düşünmenin, analizde bulunmanın önemini vurguluyor. Saat 14:14 Ay-Merkür görünüm etkisinde hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, her şeyi yerli yerine oturtmak ve arzu ettiğimiz güce kavuşmak isteğimizin altını çiziyor. Paranın, huzurun, ailenin, geleceğin derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlıyor. Ailevi konular, evimiz, parasal alışverişlerimizi bilinçli bir şekilde ele alalım. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, aile içinde birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini işaret eder. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren hayatına yeni kişiler girmeye başlıyor. Aldığıntekliflerini değerlendirirken acele etmemende fayda var.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş hesaplaşmalara ve geçmişe dair olan detaylara çok fazla kafa yormanıza gerek yok. Geçmişle ilgili engelleri bir rafa kaldırmanız ya da artık onarmanız gerekir. Aşk hayatınızla ilgili oluşan engellere karşı cesur olun!  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Etkileneceğiniz olaylarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Kova burcuna ilerleyen Güneş sizi yakın çevrenizde çok daha aktif kılabilir. Etrafınızda olup biten her şeye karşı sonsuz bir merak içinde olabilir ve komşularınızla,arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle daha fazla etkileşim halinde olabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle baş başa olma fikri ön plana çıkacak. Eğlenceli ve aktif ortamlarda bulunsanız bile, çok fazla paylaşım içine giremeyebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve bilinçaltınızın derinliklerinden feyz alabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Ana hedefiniz aileniz ve aile büyüklerinizin sorunlarına eğilmek, manevi sorumluluk almak ve destek vermek olacaktır.Miras ve vergi konularıyla ilgili harekete geçmek gibi aileyi ilgilendiren konularla yoğunlaşabilirsiniz. Zihinsel gücünüzün artacağı, bilgelik, cesaret, irade ve uzlaşma gibi erdemlerin hayatınızda daha fazla yer tutabileceği bir başlangıç yapabilirsiniz. Kendiniz ve evinizle ilgili planladığınız yatırımlarda sekteye uğrayabileceğiniz etkilere sahipsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin için şanslı bir dönem başlıyor. Hem duygusal açıdan hem de maddi yönden rahatlayacaksınız. Herkesi dost sanmanızsa hata. Karar vermeden önce iki kez düşünün.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>