Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir başkasının hayatıyla ilgili ama sizi de dolaylı bir şekilde etkileyen bir konu hakkında kontrolü ele geçirmek istiyorsunuz. Muhakeme yeteneğiniz ve ikna gücünüzün bugün yerinde olması nedeniyle o kişiyle bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Devreye sokmayı düşündüğünüz üçüncü kişi hakkında bir kez daha düşünün.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününe, saat 02:03 Merkür-Mars kavuşum etkisi altında adım atıyoruz. Bu enerji,  her anlamda maddi ve manevi yönden durumunuzu gözden geçirerek,  kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünebilirsiniz. Eğer amacımız verimlilik ise, o zaman bol bol çalışacağız ve ilerisini düşüneceğiz.  İşte o zaman başarılı olabiliriz. Saat 07:25 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu geçişinde, duygularınızı yapıcı yönde kontrol ettiğiniz takdirde hem korkularınızdan arınırsınız hem de sizi üzen ve tedirginlik yaratıcı meseleler üzerinde kontrolü sağlayabilirsiniz. Saat 12:48 Ay-Güneş olumlu görünümü, olaylara geniş gözlüklerle bakmanızı sağlar. Parasal konularda kafanızın içindeki yenilikleri uygulamak için hiç kimsenin tesiri altında kalmamalısınız. Ne de olsa bu sizin hayatınız. Son kararı verecek olan sizsiniz. Yeter ki, etraflıca düşünün ve yararlı olacağına inanın. O zaman kim ne derse desin yolunuzda emniyetli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ve Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızlardan olumlu destek var.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşünceleriniz değişik ve ilginç arkadaşlıklara ya dabirliklerine neden olabilir. Son dakika değişiklikleri hoşunuza gidecek maceraları gündeme getirebilir. Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler, yakın çevre ilişkileri, haberleşme ve kendinizi ifade etme yeteneğinizle ilgili daha fazla çaba göstermeniz gereken, mücadeleye açık bir günden geçmektesiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için kariyer gelirlerinizle ilgili olası sıkıntılar yaşayabilir, arkadaş çevrenizle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde risk almamanız, sakinliğinizi koruyup anlayışlı olmanız gereken bir zamanda bulunuyorsunuz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, moraliniz oldukça yüksek olabilir. Bu durum, özgüveninizi de artıracaktır ve bu sayede daha önce korktuğunuz adımları atmanız için sizi cesaretlendirecektir. Korkularınızın sizi bir süre rahat bırakacağını görebilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>