Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, hassasiyetin bazı önemli konularda yanlış kararlar alınmasına neden olabileceğine işaret ediyor. Her açıdan duruma bakmak doğru olacaktır. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, huzur ve güvende yaşamanın önemini belirler. Ayrıca gerçek sevginin sahiplenilme ve huzur olgularıyla iç içe olduğunun altını çizer. İnsan güvenilir ve sağlam bir kişiyle beraberse, ona sıkıntılarını söylemesine gerek yoktur. Çünkü seven insan, sevdiğinin ihtiyacı nedir, nelere üzülür bunları zaten bilir. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, güvencenin her alandaki önemini vurguluyor. Kişi plan ve projelerini başarılı şekilde halletmek için tüm gücüyle mücadele verebilir. Ancak hırs bazen o denli fazladır ki, gözümüz bir şey görmez. Ne olursa olsun kazanmalıyım derken, yanlış karar vermemek için dikkatli olmak lazımdır. Hangi alanda ilerlediğinizi, olabilecek sonuçları, kimlerle bu yolda yürüyeceğinizi iyi tespit etmelisiniz. Olur olmaz işlere, yatırımlara, ortaklıklara kalkışmayınız. Dürtüsel olan bu enerji, kişinin kendi yanlışlarını görmezden gelmesine veya haksız olduğunu kabul etmemesine neden olabilir. Benim tavsiyem, kimsenin etkisi altında kalmadan, durum ve şartların farkında olarak ileriye yönelik sağlıklı bir karar vermenizdir. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kardeşlerinle ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşıyorsun. İç dünyanı iyileştirirken güçlü hareket ediyorsun.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden gelen sürpriz ve hızlı getiriler günü rahatlatabilir. Moralinizin ve keyfinizin yerinde olduğu bir gün. Tadını çıkarın.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak maddi konular ve paylaşımlara ilişkin bir gündeminiz olabilir. Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir günde olabilirsiniz, ufak detaylarda bile derinlik arayabilirsiniz. Merak ve sorgulama duygularınız güçlü olabilir.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Artık çevre baskısı sizi strese sokmaya başladı. Her konuya tepki vererek hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda harcamalarınız yüksek olabilir, kontrollü olmaya çalışın. Sevdiklerinizle birlikte çok güzel ve keyifli bir bayram geçireceksiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir dönem. Farklı istekler ve alışılmışın dışında beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Sabırsız ve tahammülsüz davranmaktan kaçının. Olayların gelişmesini bekleyin.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>