Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizi rahatsız ediyor. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz. Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Sizden daha yaşlıca biriyle bir kişilik savaşınız var. Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz. Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onları dikkate almanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:07 itibariyle Aslan burcunda seyir halinde olacak Ay, size ışıltı ve çekicilik kazandırıyor. Yenilikleri hevesle karşılamanızı sağlayıcı bu enerji çevrenizle olan temasınızı güçlendiriyor. Kendinizi ifade etmeye, her türlü konuda farkınızı göstermeye açıksınız. Saat 09:18 Mars-Neptün görünümü, maddi ve manevi her türlü krizin aşılması anlamına gelir. Rahatlarsınız. Sözgelimi bir evin alınması, oturduğunuz binanın yenilenmesi, bir kredinin uygun şartlarda onaylanması, partnerinizin yardımı, bir malın aile içinde bölüşülmesi gibi. Bütün bunlar geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayıcıdır. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünümü, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan olumlu bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç olmadığın kadar telaşlı ve panik olabilirsin. Sakin davranmak hata yapmanı engelleyecek ve yıpranmamanı sağlayacaktır.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gerilimler içerisinde olmamaya özen gösterin. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda olmak ya da sevdiğiniz dostlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecektir. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe ait konulara gündeminize taşınabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gereken durumlar söz konusu. İşlerinizdeki yoğunluk sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Çevrenizde yaşananlara kayıtsız kalamayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda gerçekçiliği elden bırakmayarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizi sıkmak yerine olayların akışına bırakmak isteyeceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kargaşa ve mücadeleyle geçen bir haftanın ardından öğleden sonra Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Günün ilk yarısında dinlenip ya da yarım kalan basit işlerinizi tamamlayıp sonra ortak paylaşımların yarattığı sancılı noktalar için kolları sıvayabilirsiniz. Vizyoner kimliğiniz zorlukların üstesinden gelir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>