Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

27 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, bayramın son gününe etkili bir enerjiyle adım atacağız. Saat 13:29 Ay-Venüs görünümü,girişiminde bulunmak, yetersiz kaldığını düşündüğünüz için işvereninizle zam görüşmesi yapmak, sağlığınızla ilgili yeni bir tedaviye başlamak, düşündüğünüz bir yolculuk kararı vermek gibi konuları kapsıyor. Ancak kararlarınızı enine boyuna gözden geçirmeniz hakikaten faydalı olur. Böylece risk almamış olursunuz. Saat 16:39 Ay-Satürn görünümü, ilgilendiğiniz iş, proje, eğitim, görüşmelerde sizi dayanıklılık, girişim, var olan sorunları çözüm, alanında deneyimli kişilerle karşılaşma, fırsatları değerlendirme anlamında güç vericidir. Saat 21:21 Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde güvence, aile, toplum hayatı, ilişki gibi konularda yaşanan gelişmeler bizi zorlayabilir. Sözgelimi borcumuz vardır. Paraya ihtiyaç duyabiliriz. Yalnız yaşıyoruzdur, birisinin desteğine ihtiyacımız olabilir. Evliyizdir, eşimizin durumu bizi kaygı vericidir. Hukukla ilgili davalar bizi rahatsız ediyor da olabilir. Bütün bu sorunları duyarlılıkla ele aldığımız için yanlış karar verebiliriz. Benim tavsiyem birkaç gün boyunca sakin olunuz. Meseleleri bilinçli gözden geçirmeye çalışınız. Saat 22:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Bayramınızı keyifli bir şekilde geçirmeniz dileğimle,

27 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğini koruyup çatışmalardan uzak durmanda fayda var. Bugün çevrendekilerin sorunlarına karşı tahammülün azalıyor.

27 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve finansal konularda ailenizden destek görebilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili yepyeni bir oluşum içerisinde olacaksınız. Hürriyet Aile /

27 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı aşmak için hayatınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları genişletmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

27 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilge... Mevcut olan işinizden sıkıldınız. Düşünmediğiniz, yeni bir teklif alabilirsiniz. İşleriniz her anlamda yoğunlaşacak.

27 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken, ikili ilişkilerinizde sabırlı ve daha sevgi dolu olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı, geçici olarak moral motivasyon kaybı hissedebileceğiniz, boyun ve sırt ağrıları yaşayabileceğiniz, enerjinizi çalışmalara ve spora yönlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda bulunarak yapılacak aktivitelere odaklanabilirsiniz. Daha önceden gitmediğiniz yerler size başka yerlerden daha huzurlu ve güzel gelebilir.

27 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiye rastlayabilirsiniz. Dikkatli ve çekici bir tutum içinde çevrenizdekileri etkilemeniz mümkün. Gelişen olaylar karşısında sabırsız ve heyecanlı davranabilirsiniz. Seyahate çıkmak için büyük istek duyabilir hazırlık yapabilirsiniz.

27 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

27 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>