Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz. Dolayısıyla da fazla çalışıyor, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda döküldüğünüzü göreceksiniz.

Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor. Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz.

Aşk ilişkinize düzgünlüğüne aldanıp az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşanmayı çok hak ettiği halde, onu bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulmasının size faydaları olacağından geçmiş haftalara oranla sıkıntılarınızı giderme ve kolaylıkla toparlanma fırsatları yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyecek onlarla daha fazla bir araya gelmeye çalışacak, dertlerinizi arkanızda bırakarak birlikte olduğunuz anların tadını çıkaracaksınız. Siz her zaman yaşama dört elle sarılan pozitif birisiniz. Anlık sinirleriniz yüzünden zaman, zaman yanlış anlaşılmanıza rağmen aslında çok iyi kalpli birisiniz. Bu hafta tüm güzel özellikleriniz daha fazla ortaya çıkacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Neşeli olduğunuz zaman sizinle zaman geçirmek oldukça güzel olduğundan dostlarınız birlikte olma fırsatları çıkarmak için adeta birbiri ile yarışacaklar. Geçmiş yıllarda borç verdiğiniz bir akrabanızın da aldığı parayı geçte olsa getirmesi de maddi problemlerinizi halletmenize fayda sağlayacağından tüm hafta boyu enerji depolayacak ve sevdiklerinize de güzel sözler söyleyerek gönül alabileceksiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen partnerinizi dinlemek  arzunuzu işaret ediyor. Aranızda bir problem varsa, bugün söylenecek sözler yanıltıcı olabilir. Her iki taraf da doğru bir karar verecek durumda olmayabilir. Zamana bırakmakta yarar var. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji bu cümleyi bazı kişiler söz konusu olduğunda kullanmanızı sağlayıcıdır. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Akşam saatlerinde partnerimizle aramızdaki iletişimi önemseyelim. Tek taraflı yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Ancak bakarız ki, huzur kimsede yoktur. Döneriz yine kendi içimize. Ay boşlukta iken enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Bir yürüyüş, kitap okumak, sohbet etmek iyi gelebilir. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel yaşamınızı veyahayatınızı ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor. Hızla üzerine gidilen konular ters sonuçlar doğurabilir. Yavaş yavaş ve yedirerek ilerlemenizde fayda var.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda veya ilişkilerde üzerinde durulması gereken başlıkların dikkatle ve detaylı şekilde ele alınması gerekiyor olabilir. Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da ortaklaşa konular içinde daha çok yapabilirsiniz. Başkalarını dinlemeye açıksınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız yeni haberler sizi heyecanlandıracak. Özellikle aşk sorunlarınız bitiyor. Kendinizi mutluluğa önceden hazırlamış gibi bir haliniz var.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde meraklı ve konuşkan tavırlarınızla hereket edeceksiniz. Ortağınızın veya sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını iyi bileceksiniz. İş alanlarınız, özel hayatınıza yetişememenize neden olabilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça sosyal, hareketli birkaç gün sizleri bekliyor olacak. Bu aralar bir arkadaşınızın maddi sorununuza çare olabilirsiniz. Finans anlamında beklentileriniz karşılanacak olsa da, harcamalar konusunda abartmamaya özen göstermenizde yarar var. Aşk konusunda ise yeni birileri ile tanışmak için uygundur.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>