Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Ancak, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, yapmak istediğiniz bir çok şeyin önünde engel gibi duran para konularını gözünüzde büyütmek yerine, neler yapabileceğinizi düşünün. Amacınız eğer kendinizi göstermek ve güçlü olmak ise, o zaman kendinizi lütfen hafife almayın. Tabii ki zorluklar olabilir. Ancak zorlukları güce dönüştürmek insanın azmiyle, iradesiyle mümkündür. Yılmak yok. Saat 11:12 Ay-Başak seyri çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Diplomatik bir insansın. Bunuçevrende gösterebilmen, ilişkilerinde eksik kalmana neden oluyor.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali tablonuzu düzenleyeceğiniz, planlayacağınız ve bununla ilgili önemli projelerinizi hayata geçirmek için gayret sarf edeceğiniz bir gün olacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek ve geliştirmek için daha fazla sorumluluk almaya hazırsınız.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Özellikle sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara daha sabit yaklaşacaksınız. Eğlence hayatınızda harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. İletişiminiz hızlanacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşler, komşular, yakın çevrenize odaklanacaksınız. Aldığınız veya verdiğiniz eğitimler ön plana çıkabilir. Kısa araba yolculuklarıyla pek çok işinizi halledebilirsiniz.Ofis yatırımı ya da dekorasyonu için planlar yapabilirsiniz. Ayrıca mekan değiştirmek gündeme gelebilir. Tüm gün boyunca adını koyamadığınız stresli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Zihninizi boşaltmak için meditasyon ve nefes çalışması yapın.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 59"
Ay
Kova
26° 37' 48"
Merkür
Koç
17° 55' 37"
Venüs
Boğa
03° 46' 51"
Mars
Koç
01° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 05"
Satürn
Balık
16° 46' 18"
Uranüs
Boğa
22° 28' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 08"
Lilith
Başak
23° 35' 17"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>