Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önceliklerini Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, terslikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalı ve duygularınızı net olarak ifade etmenin yollarını aramalısınız. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte. Olumsuzlukları gözünüzde büyüttüğünüz sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendirecek bir haber alabilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansına sahipsiniz ancak biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. Fırsatları lehinize çevirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkilerde dengeyi sağlamak ve ortak projelerde işbirliği yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Enerjinizin yenilendiğini fark ettiğinizde, bunu daha sık yapmak için kendinize söz verebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, içsel gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gün olacak. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanacaksınız. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bugün, özellikle duygusal konularda anlayışlı ve sabırlı olmanız önemli olacak. Kendinizi ifade etmek için doğru zamanı bekleyin ve anlık tepkilerden kaçının. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için fırsatlar olacak. Sağlık konularında da dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermeniz tavsiye ediliyor.Hayatınızdaki iyilikleri sıklıkla hatırlamak size iyi gelecek. Iyi bir gün geçirmenizi dilerim!

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evcil hayvanı olan Aslan burcuysan,yoğunluğundan evcil hayvanına yeteri kadar vakit ayıramıyor olabilirsin. Ona daha çok vakit ayırmak isteyeceksin. Sağlık konularında önceliklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Stresi hayatından uzaklaştırmak isteyeceksin. Stresin sağlığını olumsuz etkilediğini çok iyi biliyorsun.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde ve iç dünyanızda bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Fazlaca dağılan her şey, bekledikçe, erteledikçe daha da dağılarak büyüyebilir. Aldığınız bazı geri dönüşlerde haklılık payı olup olmadığını değerlendirmelisiniz; açık vermiş olmanıza değil, kapatabilecek olmanıza odaklanın. 

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz oldukça hareketli ve size yeni haberler getirebilir. Kardeşlerle ilgili konular da gündeminizi meşgul ediyor olabilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ikna kabiliyetiniz çok yüksek olabilir olaylara adil yaklaşabilirsiniz. Üzüldüğünüz konuları içinize atarak dostlarınızla pek konuşmak istemeyebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara yaklaşımlarınız, iletişim becerileriniz dikkat çekebilir. Bunu bir fırsata dönüştürerek yeni insanlarla farklı bir ortamı paylaşmaya çalışabilirsiniz. Bu sayede eski kırılganlıklarınızı aşabilir, bir şeyleri yeniden düşünebilmenin getirdiği özgüveni tazeleyebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimlerinize ve girişimlerinize çok fazla coşku getiriyorsunuz Sevgili Aslan. Özellikle arkadaşlıklar ve takım çalışmaları konusunda oldukça istekli ve kendinden emin hissedebileceğiniz bir zaman. Başkalarıyla duygusal bir uyum yakalayabilir ve gelecek için umutlu olabilirsiniz. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde aşırıya kaçmadığınızdan emin olmak için ekstra çaba göstermeniz gerekebilir. Biraz yavaşlamak yararınıza olacaktır. Beklenmedik bir görev veya bir sorumluluğu ihmal ettiğiniz hissi olabilir. Birinin sizden bir şeyi sakladığı konusunda bir endişe olabilir. Planlarınızda ayarlamalar yapma ihtiyacı can sıkıcı olabilir ancak gelecekteki başarılarınız için hayati öneme sahiptir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü hafızanız, her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmayışınız,yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık yapılıyor.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. tutmalısınız. Dürüstlük kavramını fazla abartıyorsunuz. Kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>