Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Baskı Altındasın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizde kontrolü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Duygusal konularda biraz daha verici olmaya çalışın. İlişkinize verdiğiniz değeri net olarak belli etmeniz gerekmekte.

Mesleki planlamalarınız doğrultusunda hareket etmekte zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sabırlı olmalı ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Harcamalarınızı planlamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim aldığınız konuları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Önceki olumsuz tecrübeleriniz motivasyonunuzu düşürse de, şu anki durumunuz bunu zorunlu hale getirebilir. Küs olduğunuz, problem yaşadığınız bazı kadın dostlarınız ya da varsa kız kardeşlerinizle görüşmek ve problemi çözmek için iyi bir gün olabilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün enerjiniz yüksek olabilir ve hedeflerinize odaklanmakta zorlanmayabilirsiniz. Yaratıcı ve cesur bir tutum sergileyerek önemli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilir ve destek bulabilirsiniz. Ancak ani tepkilerden kaçınmak önemli olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli ve pozitif bir gün geçirebilirsiniz, keyfini çıkarın!

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan Aslan burcuysan, uzun süredir üstlerinin baskısı altında olmak artık seni yorabilir. Kendini ifade edememek ve yeteneklerini ortaya koyamamak canını sıkıyor. Kendini daha iyi ifade edebileceğin biraramaya başlayacaksın. İlişkisi olmayan Aslan burcuysan, hayatının aşkıyla tanışabilirsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bilgilerinizi tazelemek, hatırlamak, yeniden kullanmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Edindiğiniz tecrübeleri sürdürülebilir hale getirmek size zaman yükünü değil ödülünü getirir. Takılıp kaldıkça, duygularınızın ve niyetlerinizin de olumsuz etkilendiğini görebilir ve artık bu gidişatı durdurmak isteyebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ekonomik anlamda geleceğinizi garanti altına almak adına yeni anlaşmalar yapabileceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Hırs yapmayın, hedeflerinize daha sakin ve sağlam adımlarla ilerlemelisiniz. İnancınızı kaybetmeyin. Her şeyin bir zamanı var.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinize uymayan, sizin parçanız olmayan alışkanlıkları kabul görmek için edinme potansiyeliniz vardı ancak farkındalıklarla bundan uzaklaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir, yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Çok fazla insanla fikir vebirliğine girmeye çalışmak, bunları sonuçlandırmak sizin için önemli bir motivasyon olabilir. Son sözü söyleme gayretinde bulunmamaya çalışın; bu hem size daha iyi anlama şansı verecek hem de hayatınızdaki diğer potansiyelleri görmenizi sağlayacaktır.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, güne pratik bir zihin çerçevesiyle başlıyorsunuz ve gün ilerledikçe bu, daha da yoğunlaşıyor. Neyse ki bu yeni enerjiye güzel bir şekilde uyum sağlıyorsunuz. Yeni şeyler öğrenmeye ve başkalarıyla bağlantı kurmaya ilgi duyabilirsiniz. Çatışmaları çözmek ve başkalarının fikirlerinden yararlanmak için harika bir zaman. Bugün, eski acılara, kızgınlıklara, alışkanlıklara veya çözülmemiş meselelerle zaman kaybetme eğilimi var. Neyse ki gün bitmeden bunların büyümenizi ve gelişmenizi engelleyebileceğini fark ediyorsunuz. Bunları içinize atmak da sizi aşağı çekebilir. Bugünün enerjileri sizi daha kesin, doğal bir zihin çerçevesine sokuyor ve bunun sonucunda zamanlama iyileşiyor.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içsel disiplininiz mükemmel seyrediyor. Sadece kendinizin değil çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Uykunuza dikkat edin.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>