Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Anlayışlısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Birlikteliğinizden yana yaşanabilecek tüm sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmalısınız. Enerjiniz bir hayli yoğun ve bu da sorunların geride kalabileceği anlamına gelmekte. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi anlamda her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var. Hedeflediklerinize ulaşma şansınız bir hayli fazla. Aksaklıkların önüne geçebileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali durumunuz ve ortak kaynaklarınızla ilgili yeni kaynaklar arayabilirsiniz. Öncesinde kendi bütçenizi yönetirken, ortaklaşa yapılan harcamalar konusunda da bazı tedbirler belirleyebilirsiniz. Güvencede hissettirmeyen kurumlar, kaynaklar ve kişiler konusunda önsezilerinizden ziyade analizlerinizle hareket etmenizde fayda var.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi ifade etmede zorlanabilirsiniz. Ancak, içsel gücünüzü ve kararlılığınızı kullanarak, her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlü tutmaya özen gösterin ve içsel dengenizi korumak için zaman ayırın. Olumlu düşünmeye devam ederek bugünü en iyi şekilde geçirebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle problemleri olan bir Aslan burcuysan, aranızdaki sorunları çözmek için radikal ve önemli kararlar alabilirsin. Aileni daha fazla anlamaya başladığın ve önemsediğin bir döneme giriyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, kriterlerine uygun birini bulamamaktan şikâyet edebilirsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorlandığınız konularda yeni bakış açıları ve çözümler üretebilirsiniz. Yeteneklerinizi vekoşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir, ancak acele karar vermeyin. Sakin ve dikkatli olduğunuzda, her şeyi düze çıkaracak güce ve imkana sahip olduğunuzu da göreceksiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planlamalarınızda olumlu sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Aşk konusundaki bu pozitif enerjili halinizve diğer planlamalarınızda da etki edebilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konumunuzun ve gelirinizin değişmesi beraberinde bir sorumluluk değişimi de getirecektir. Bir şeyler isterken istemediğiniz sonuçlarla yüzleşmekten kaçmamalısınız. İşinizin ve sizden beklentilerin gereklerini bilerek hareket etmek, sizi daha iyisine de hazırlayacağı gibiortamındaki pürüzleri de ortadan kaldırabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün erken saatlerde kendinizi yeniden toparlanmanız gerekebilir çünkü hayalperest düşünceler sizi yanlış yöne yönlendirebilir. Para veya değerli eşya ödünç vermemek en iyisi olabilir. Yaratma ve inşa etme ruhu şu anda içinizde güçlü ancak hedeflerinize ulaşma konusunda biraz cesaretiniz kırılmış olabilir. Neyse ki gün ilerledikçe, yalnızca bir yön duygusu kazanmakla kalmaz, aynı zamanda bir görevde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Gün, sizi bağlantılar kurmaya veya bir arkadaşlığı güçlendirmeye teşvik ediyor. Örneğin, birinin güvenini kazanabilir ve bunun için kendinizi daha iyi hissedersiniz. Bu güven oluşturma sizin için bir güvence ve emniyet kaynağı olabilir. Özellikle kendinize güveniyorsunuz ve iyimsersiniz. Yeni projeler, fikirler oluşturma ve hedef belirleme yoluyla canlanmış hissedebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstediğiniz konforu yakalamaya bugün bir adım daha yakınsınız. Duyguları bir kenara bırakıp mantığınızla hareket etmek zorundasınız. Sağlığınıza dikkat edin. Yeteneklerinize güvenin. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmak sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu dönem sizin orta yaş krizinizin bir parçasıdır. İdealleriniz ve onlara nasıl ulaşacağınız konusunda endişeleniyorsunuz. Bu zamanı hayatınızın nasıl olup da şimdiki gibi bir duruma geldiğini incelemek için kullanın. Değişiklikler yapmak için iyi bir zaman değil. Uzun vadeli kararlarınızı daha sonraya bırakın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>