Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha tutarlı olmanız gerekmekte. Sınırlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece istediklerinize ulaşmanızın da çok zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Parasal konular gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Önemli detaylarla karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Beklenmedik kararlar alma ihtimaliniz de var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelir ve giderlerinizi gözden geçirmek ve bütçenizi düzenlemek için uygun bir gündesiniz. Sizin için değerli ve önemli konularda hassasiyetinizin olması, bunları unutmamanız önemlidir. İlerleyen günlerde daha büyük sorunlar olmaması için yaptıklarınız, kendinizden ödün vermenize neden olabilir; durmanız gereken noktayı bilin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İletişim konularında sakin ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilirsiniz ancak içsel gücünüzü kullanarak her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve duygusal dengeye önem verin. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönde kullanarak bugünü olumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Hayırlı günler dilerim!

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün telefonunu elinden düşürmüyorsun. Bu durum sorumluluklarını aksatmana neden olabilir. Ailen seni sert bir dille uyarıyor. İlişkisi olmayan Aslan burcuysan, arkadaşlarınla gideceğim kafede yeni biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle arandaki çekim seni düşündürecek. Birbirinize sosyal medyadan takip istediği atabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Duygularınızın, çabalarınızın görülmemesi bir haksızlık gibi görünse de aslında kendinize sınır koymanız adına önemli bir deneyim olabilir. Sizi harekete geçirmesini beklediğiniz konuların, esasında enerjinizi sömürdüğünü fark edebilirsiniz. 

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda zorlanmalar olabilir. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakini etkilemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olmak isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri size bir canlılık katabiliyor bu sebepten sosyallik sizin enerjinizde var. İçinizdeki hareketi görüp onunla buluşabildiğiniz taktirde hayat çok güzelleşecek.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsan olarak hayattan, işinizden, ailenizden beklentileriniz olduğunda bunları nasıl ifade ettiğinize odaklanmalısınız. Haklılığınız söz konusu iken gerçek muhataplarla paylaşmadığınız konular sizi tersi bir duruma düşürebilir. Sonrasında zorlanacağınızı düşünerek bir harcama yapmaktan çekinmek yerine olabilecek en iyi senaryoları da düşünerek hareket etmelisiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün olumlu bir ruh halindesiniz. Uzun süredir devam eden bir sorun hakkında daha fazla bilgi, özellikle finansal veya pratik işlerle ilgili olarak bakış açınızı değiştirebilir. Daha önce bir kenara bıraktığınız ve şimdi umut verici görünen bir proje veya finansal fırsat olabilir. Bugün ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi daha kolay fark ediyor ve ifade ediyorsunuz. Hayatına daha fazla uyum ve rahatlık getirmek istiyorsunuz ve kendinizi işleri halletmek için mükemmel bir ruh halinde bulabilirsiniz. Gün, sizi aşk ilişkileri ve parayla ilgili geçmiş meseleleri gözden geçirmeye yöneltir. Başkalarına ulaşarak, yardım veya destek kabul ederek veya geçmişte sizin için işe yarayan cevaplar için geçmişe bakmaya istekli olarak yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz., İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gözlerinizdeki çocuksu heyecan, insanlara sizde şeytan tüyü olduğunu düşündürüyor. Yakınlarınızın size olan bağlılığını suiistimal etmeyin. Daha sağlıklı ve uzun soluklu ilişkilerin püf noktası vefalı olabilmektir. Sevdiklerinizi kırmayın.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>