Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tanışacağın Kişilere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Duygularınızı ve düşüncelerinizi aktarmak isterken beklenmedik gelişmeler de gündeme gelebilir. Olumsuzlukları kafanıza takmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Mesleki fırsatlar noktasında daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak isterken ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunları da kafanıza takmamaya çalışmalısınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmak isteyeceksiniz ancak bunun size maddi olarak zarar vermemesine de dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile işlerinde, duygusal ilişkilerde bazı gerilimler yaşanabilir. Herkesin bir şey ispat etmeye çalışması süreci zorlaştıracaktır. Bugün sakin ve makul kalan, akılcı davranan kazanabilir; olmayan sorunların konuşulmasına müsaade etmeyin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Aslan burçları için keyifli ve heyecan verici bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı ortaya koymak için harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve etrafınızdakilere pozitif enerjinizi yansıtacaksınız. İlişkilerinizde uyum ve anlayış içinde olmanız, karşılıklı iletişiminizi kuvvetlendirecek. Bugün kendinize zaman ayırarak keyif aldığınız aktivitelerle ilgilenmek size iyi gelebilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Aslan burcuysan, ailenle birlikte çıkacağın tatilde seni etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Tanışacağın kişiyle baş başa vakit geçirmeye özen göstereceksin. Yakın zamanla evlenen bir arkadaşının evliliğinin hayal ettiği gibi gitmediğini öğrenebilirsin. Arkadaşınla uzunla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözümlere odaklanarak, emeklerinizin karşılığını alacak ve çevrenizden destek göreceksiniz. Olumsuz düşüncelere fırsat tanımadan, adil ve mutlu bir gün geçirmelisiniz. Buna neden olanları değil, engel olanları düşünerek, kişisel bakımınıza önem verip, yeni fırsatlara açık olarak yol alabileceğinizi unutmayın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça dikkat çekici ve kararlı olabileceğiniz bir gündesiniz ancak duygusal alanda evde bazı hassasiyetler de söz konusu olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüzdeki sonsuz seçenekleri bazen kısıtlı dar bakış açısı ile göremeyebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkamıyor olduğunuz bir zamandasınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattan bir şeylerle istemekle o istek için çalışmak arasında bazı çizgiler olabilir. Bugün çizginin diğer tarafına geçmeye çalışmalısınız. Yoğun ve hareketli bir gün yerine planlarınıza, fikirlerinize zaman ayıracağınız bir gün olması için çaba gösterin.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, hayatınızı iyileştirme isteği bugün oldukça baskın geliyor. Arkadaşlıklar, umutlar ve geleceğe dair dilekler özellikle motive edici. Gün sizi, geleceğiniz için güzel bir fikir veya planı gerçekleştirmeye teşvik edebilir. Fikirlerinizi veya geçmiş deneyimlerinizi paylaştıkça insanlarla daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Sorunları tartışmak, iyileştirme ve onarıma odaklanmak her zamankinden daha kolaydır. Bir arkadaşlık daha umutlu hissettirebilir ve bir ilişki iyileştirmelerden faydalanabilir. Bir rutini kırmak iyi hissettirir ve bir sorunun üstesinden gelmekten keyif alabilirsiniz. Kendinize de özel ilgi gösterme eğilimindesiniz ve insanlara bağlılığınız güçlü. Sevdiğiniz bir şeyde sıkı çalışma motivasyonunuz bugün oldukça yüksek!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili aslanlar, kariyer yaşamınızda üstleriniz tarafından onaylanma ihtiyacınız istediğiniz şekilde tatmin edilmeyebilir. Abartılı tavırlardan kaçının. Mücadeleyi elden bırakmayın fakat olmayanı ısrarla oldurmaya çalışmayın. Parasal anlamda gereksiz risk almamanız gereken bir gün.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>