Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken daha iyi hissedeceksiniz. Çocuklar gibi şen davranacak ve aşka coşmak isteyeceksiniz. Hiçbir şeyi düşünmek istemiyor ve zorluklardan uzaklaşmanın yollarını arıyorsunuz. Kendinize olan güveninizle de dikkat çekeceksiniz.

Bağımsız hareket etmek ve her şeyle kendiniz ilgilenmek isteyeceksiniz. Ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmaya çalışın.

Parasal olarak herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var. Sınırları zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunların çözülmesiyle aile ilişkileriniz güçlenebilir. Bu enerjiyle evde yapılacak düzenlemeler ve aile içindeki sorumluluklarda başarılı adımlar atabilirsiniz. Finansal konularda da uzun vadeli planlarınızı destekleyecek fırsatlar olabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, içsel huzur ve denge arayışında olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak meditasyon yapmak veya doğaya çıkmak sizin için iyi gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Bugün, sağlık ve özellikle beslenme konularına dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yoğun bir tempo seni bekliyor. Elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceksin. Ailesiyle yaşayan Aslan burcuysan, sorumluluklarını aksattığın için aileden birtakım uyarılar alabilirsin. Ailenle daha fazla zıtlaşmamak için en kısa zamanda kendine çeki düzen vermen gerekiyor.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan beklentilerinizin karşılık bulacağı bir gün olabilir. İleriye dönük planlardan önce borçlanmalar, ödemeler ve bankalarla ilgili işlemlerin tamamlanmasında fayda var. İş ilişkileri ve sosyal mecralarda dikkatli olmalı, geçmişteki sorunlara karşı uyanık ve temkinli olmalısınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde aksamalar olabilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili gelişmeler olabilir. Gün içinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle yaratıcılık ve kariyer odaklı konularda yeni projeler aklınıza gelebilir. Bu durum da size iyi hissettirebilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçten içe yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Ancak bazı tutumlarınız bunların içinizde kalmasına müsaade etmeyerek olumsuz şekillerde dışa vurulmasına neden olabilir. Duyduklarınız karşısında restleşmek, insanlarla polemiğe girmek yerine es geçebilmeyi deneyimlemelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kaynaklarınızı inşa etmekten aldığınız keyfi vurguluyor, sevgili Aslan. Hayatınıza size daha iyi gelecek ve daha doğru şeyleri çekmek kolay ve doğal görünüyor. İşinizde veya gelirinizde artışlar için iyi bir zaman olabilir. Yeteneklerinizin tadını çıkarmak, keşfetmek veya geliştirmek için güzel anlar olabilir. Ayrıca sizi rahatlatan ve özgüveninizi artıran aktiviteleri daha çok takdir edebilirsiniz. Para meseleleri, özellikle sabırlı bir yaklaşımla iyileşebilir. Tanıdık insanlara ve mekanlara yöneliyorsunuz. Beden sağlığınıza ve yaratıcı arayışlara özel ilgi göstermek tatmin edici olabilir. Üretkenliğinizi artırmak için çevrenizdeki şeyleri değiştirmek için motive hissedebilirsiniz ve unutmayın, değişim olumlu sonuçlara yol açabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımları dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında,hayatınızdan dolayı bazı süreçlerde değişim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>