Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somut Adımlar Atıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi zorlayabilecek duygusallık içerisine girebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve mutluluğu elinizde bulundurmalısınız. Egoist yaklaşımlar ortaya koymadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Dengel hareket etmeniz gereken bir gün.

Ufak tefek yanılgılar içerisine girebilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsanız, biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki dinamikleri gözden geçirirken, evle ilgili sorumluluklarınızı da dikkatle ele alabilirsiniz. Artık eski alışkanlıkların, gizli saklı konuların gündemde olmaması, evin içinde yaşananların dışarının etkisinde kalmaması için emek vermelisiniz. Bu çabanız alacağınız kararlar doğrultusunda bireysel düzeninizde de işinize yarayacaktır.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, kendinize olan güveninizin arttığını hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmek için yeni projelere odaklanabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde tutkulu ve kararlı bir tutum sergileyebilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sağlık konularında ise stresle baş edebilmek için spor veya meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Bugünün tadını çıkarmayı unutmayın!

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Aslan burcuysan, sürekli ailen ve sevgilin arasında kalmak seni yorabilir. Daha fazla yorulmak istemediğin için ayrılık kararı almak isteyebilirsin. Yakın bir akrabanın desteğiyle hobilerini mesleğe çevirmek isteyebilirsin. Bunun için somut adımlar atmaya hazırlanıyorsun. Seveceğin bir işte çalışmak senin için önem taşıyor.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etme şekliniz sorgulanabilir. Daha gerçekçi bir bakış açınızın olması bir suç değildir ama doğru ifadeyi bulmanızı zorlaştırabilir. Bugün sevdiklerinize olan yaklaşımlarınızı değerlendirebilir, beklentilerini dinleyebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size stresli hissettiren her konunun beklenmedik bir şekilde düşündüğünüzden daha kolay olduğunu görebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadıklarınızın geçmesi yerine onları yaşamış olmaya odaklanabilirsiniz. Kendinizce haklı nedenleriniz de olsa artık önünüze bakabilmelisiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, kendinizle ilgili ertelediğiniz ya da bozduğunuz alışkanlıklarınıza zaman ayırmak zihninizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün zaman zaman kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Gün, bastırılmış öfkeyi harekete geçirme eğilimindedir ve gerginlikler mümkündür. İş hayatınızda da özellikle sabırsız hissedebilirsiniz. İnsanlar sizinle işbirliği yapmıyorsa veya diğerlerinden daha fazla sorumlulukla aşırı yüklendiğinizi hissediyorsanız, bu sorunlu bir noktaya ulaşabilir. Birebir ilişkilerdeki gerginlikler güç oyunlarına dönüşebilir veya endişeler sosyal hayatınızdaki gerginliklerin kökeninde olabilir. Öz kontrolünüzü sağlamak ve enerjinizi sizin için faydalı bir şeye yönlendirmek böyle bir durumda kolay olmayacak ama size çok şey kazandıracak.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Özellikle duygusal sorunlarınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla ortaklıklar söz konusu. Dengelerinizi yeniden kuracaksınız.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>