Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygularını Sakinleştiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tavırlarınızda daha belirleyici olmaya çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece huzuru ve mutluluğu yakalamanız zor olmayacaktır. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Aslan burcu bugünve kariyer hayatınızda, sahip olduğunuz enerji ve yetenekleri doğru bir şekilde kullanmanın yollarını aramalısınız. Olumsuzlukları geride bıraktığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız. Kendinize gereğinden fazla yükleniyorsunuz ve bu da sınırları aşabileceğiniz anlamına geliyor. Bilinçli bir yaklaşım sergilemekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralarda geçirdiğiniz zamanı düzenlemelisiniz. Yapmanız gereken işler varken buraya odaklanıp kalmak, buradaki hayatı kendinize uyarlamaya çalışmak dışarıda olan hayatınızı zorlaştırabilir. Kadın dostlarınız ya da kardeşlerinizle bir münakaşaya girmemek için birbirinizi dinlemenin ve anlamanın önemli olduğunu unutmayın.

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, kariyer hayatınızda fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizi göstererek,arkadaşlarınızla daha uyumlu bir şekilde çalışabilirsiniz. Bugün, duygusal anlamda da güçlü bir etki altında olacaksınız, sevdiklerinizle daha derin ve anlamlı bağlar kurabilirsiniz. Sağlık konularına önem verdiğiniz takdirde, enerjinizi yükseltecek aktiviteler yapabilirsiniz. Gökyüzü sizden işlerinizi organize etmenizi ve daha planlı hareket etmenizi istiyor olacak. Uygulamak istediğiniz projeler için bu enerjiyi kullanabilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken yapmış olduğun planlarda sıkışma ve akabinde aceleci davranman gerecek konular karşına çıkabilir. Uzun süredir görüşmediğin birinden ani haber alabilir, görüşme planı yapabilirsin. Ailenle arandaki çatışma hali yerini sakinliğe bırakıyor. Haklılığını kanıtlamış olmanın, mutluluğunu hissedeceksin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Senin için inançta bir sıçrama var. Hayallerini takip et, beklenmedik fırsatlar senin oluyor. Başarılı zamanlar geliyor; sen cömert, profesyonel organizasyonlar yapan bir insansın. Kendi hayatını da tıpkı yaptığın organizasyonlar gibi düzenleyebilirsin; sorumluluk alıp pratik olabilirsin. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et bugün.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda aksiyon almak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Fikirlerinizin ifade etmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve günü mümkün olduğunca ani kararlar almadan geçirin. Düşünmek, yalnız vakit geçirmek ya da evinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Huzurlu kalın.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş yapma şekliniz kadar yaptığınızın işin de değişmesi gerekebilir. Katı kurallara ve belli işlevlere takılmak yerine maddi ve manevi donelerinizi kullanabileceğiniz farklı alanlar üzerine düşünün. Bu da size gündeminizdeki gereksiz konuları görme ve ayrıştırma imkanı tanıyacaktır.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aslında yapabileceğinizden daha fazlasını yapabileceğimiz hissini veriyor, sevgili Aslan. Bu hissin arkasında iyi niyetler olabilirken, şu anda verilen sözlere güvenmemek daha iyidir. Bir arkadaşınız makul bir şekilde yerine getirebileceğinden biraz fazla söz verebilir ve aynı şey bir fikir için de geçerli olabilir! Sizin için önemli olan bir şeyden vazgeçmek yerine sorunlu alanlar üzerinde çalışmaya ve iyileştirmeler yapmaya karar verebilirsiniz. Paranızı elinizde tutmak ve belki de büyük bir alışveriş yapmak için her şeyi daha net gördüğünüz bir günü beklemek en iyisidir. Gün daha amaçlı bir şekilde ilerler. İyileştirmeler yapmaktan mutluluk duyarsınız. Sorunlara bulunacak çözümler var ve bunlar oldukça pratik yaklaşımlar yaratıyor.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sınırlı bir kapsam içinde hayatınızda kaçınılmaz değişiklikler yapın. Mühtemelen sizin sınırsız zamanınız ve paranız yok. Büyük kısıtlama gözüküyor. Siz gerekli olanları öğrenmeli ve kabul etmelisiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda ani iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>