Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hızlı Karar Vermiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Sınırları zorlamanız da size yarar sağlamayacaktır.

Mesleki açıdan kendinizi daha başarılı hissedeceksiniz. Olumsuz gibi görünen bazı gelişmelerden de doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Daha kontrollü olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik ilişkiler ve mali konular ön planda olabilir. Bunun getireceği sorumluluk hissi agresif bir duruma dönüşmeden önce birbirinizi iyi anlamalı, ne yapacağınızı ve imkanlarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Sizin emin olamadığınız durumlarda önünüzde hiçbir engelin duramayacağını unutmayın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ön plana atma ve liderlik yapma isteği içinde olabilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve üretken şekilde kullanarak hedeflerinize odaklanabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak, bu sayede etrafınızdaki insanlarla daha kolay anlaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve özgüveninizi koruyun. Aşk hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz, partnerinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeyi ihmal etmemek önemli olacak.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamış Aslan burcuysan, partnerinle pekte uyumlu olmadığını düşünmeni sağlayacak birtakım olaylar yaşayabilirsin. Hızlı karar vermek istemeyeceksin. Bugün zamanın su gibi aktığını düşünebilirsin. İşlerini yetiştirmekte zorlansan da yakın arkadaşlarının yardımını istemekten çekinmeyeceksin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali durumunuz ve ortak kaynaklarınızla ilgili yeni kaynaklar arayabilirsiniz. Öncesinde kendi bütçenizi yönetirken, ortaklaşa yapılan harcamalar konusunda da bazı tedbirler belirleyebilirsiniz. Güvencede hissettirmeyen kurumlar, kaynaklar ve kişiler konusunda önsezilerinizden ziyade analizlerinizle hareket etmenizde fayda var.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız. Duygusal olarak biraz sıkışmış hissedebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş başarılarınızla elbette gurur duyun fakat orada takılı kalmayın. Verimli olmak istediğiniz sürece hayatınıza karşı verimli olabileceksiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir yerlerde sorunlar doğarken bir yerlerde bunların çözümleri ortaya çıkacaktır. Bugün yönünüzü çözümlere ve gelişime ayırdığınızda fiziksel ve ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Potansiyelinizden şüphe duymak yerine bunları artık kullanmaya başlamalısınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, pratik veya ticari bir konuda harekete geçmek için aşırı motive olabilirsiniz ancak bir ilişkiyle ilgili endişeler sizi aşağı çekebilir veya dikkatinizi dağıtabilir. Şu anda objektif olmak zor olabilir, bu yüzden bugünün algılarına dayanarak kesin ve hızlı sonuçlar çıkarmamaya dikkat edin.Böyle bir dönemde güçlü duygular bir hedefi veya değer verilen bir hayali takip etme arzusunu teşvik edebilir. Kişiliğiniz daha canlı ve coşkulu bir nitelik kazanır, sosyal hayatınız da benzer şekilde canlı olabilir. Heyecan verici temaslar, bağlantılar ve tanışmalar olabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendi düşüncelerinizi savunma ortamları yaratabilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı destekleyen kişilerle birlikte olmak ,size motivasyon kaynağı oluyor. Çevrenizin tepkisel sözlerine aldırmayın..

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ayrıca sosyal çevrenizden de destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla işbirliği yapmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>