Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çekimser yaklaşımlarınızı bir kenara bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece mutluluğa ve huzura ulaşmanız zor olmayacaktır.

Aslan burcu bugünve kariyer alanında, daha dengeli ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sorunları çözdüğünüz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Dengeli adımlar atmaya ihtiyacınız var.

Bugün, gelir ve gider arasındaki sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmalısınız. Daha bilinçli adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gideceğini unutmayın. Kontrolü elden bırakmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı kurcalayan durumlar olabilir. Hemhem özel hayatınız söz konusu olduğunda hala bazı eksiklerin olduğunu düşünebilirsiniz. Bu konuyu paylaşacağınız kişilerin sizi doğru yönlendireceğinden emin olmalısınız; iyi niyetinden şüphe ettiğiniz insanlara bile bile içinizi açmayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız daha derin bir şekilde ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. İlişkilerinizde derinlemesine iletişim kurarak daha derin bağlar oluşturabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken, karşılaştığınız zorlukları yenmek için içsel gücünüzü daha iyi kullanabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bugün uygun bir gün olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini çözmeye dair attığın adımlar bugün hem kolaylaşacak hem de hızlanacak. Gün içerisinde baş ağrılarına dikkat! Günün yoğunluğu ev aletlerinin bozulmasıyla bambaşka yerlere taşınacak. Bu aksaklık planlamadığın harcamaları peşi sıra getirebilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan hayatına yeni biri girebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatının zorlukları size yeni kararlar aldırabilir. Hep böyle devam etmesini istemediğiniz bir düzen varsa bunu gündeme getirmeden önce olayları analiz edin ve buna göre plan yapın. Doluya yakalandığınızda, kaçtığınız şeyin bir yağmur değil de küçük bir su birikintisi olduğunu gördüğünüzde pişman olabilirsiniz. 

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük yarısında düzen, sağlık gibi konulara uğraştırıcı koşullara dikkat edin. Öğleden sonra ise karşılıklı konularda görüşmeler önem kazanıyor.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal ortamlarda ifade ederken dikkatli olmalısınız. Aşırı titreşimi yüksek ve hareketli bir yapınız olduğu için bugünlerde kazalara açık olabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sade ve şık bir yaşam tarzı benimsemek sizin için normal olsa da başkaları buna uymayabilir. Anlatmak yerine kendi tarzınızla ve bunu yaşamakla ilgilendiğinizde başkalarının yorumları azalacaktır. Her şeyin bir karşılığı vardır, siz bugün karşılık olarak ne almak istediğinize odaklanmalı ve buna göre davranmalısınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, günlük alışkanlıklarınızı iyileştirmenin ve stresi azaltmanın yollarını anlamanıza yardımcı olacak, sevgili Aslan. Çözülmesi gereken bazı yanlış yönlendirmeler veya kopukluklar olabilir ancak bunlar başlangıçta can sıkıcı ve verimsiz hissettirse de daha da büyük bir anlayışa yol açabilir. Başkalarıyla duygusal sorunlar üzerinde çalışmak başarılı olabilir. Hem yaratıcı hem de pratiksiniz. Yararlı ve yardımsever olma konusunda daha güçlü bir arzunuz var. Zamanlama duygunuz oldukça güçlü, bu nedenle planlarınızdan bazıları oldukça güzel bir şekilde bir araya geliyor.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birbirine rakip hedefler ve can sıkıcı detaylar seni uğraştırabilir. Bugün başkalarıyla anlaşmazlık yaşarsan ve kontrolsüz enerjilere maruz kalırsan lütfen hemen o topluluk veya gruptan uzaklaş. İyi ekilmiş tohumların var. Geçmişte çok iyi tohumlar ekmişsin, bu tohumları zamanı gelince hasat yapacaksın. Hayatının hareketliliğinde geçici bir duraklama olabilir. Gereksiz endişe duyma, bugünün dünden ve yarının da bugünden daha iyi olacaktır.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün evlilik, ortaklık veya ilişkilerinizde önemli gelişmeler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinize kırıcı davranıyorsunuz. Fakat sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu beraberinde yeniteklifleri de getirebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>