Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Biraz Sakinleşme Zamanı Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli ve değişik ortamlara girebilirsiniz. Bazı şeyleri bir arada keşfetmeniz sizi daha fazla bir araya getirebilir. Bugün yeni şeyler denemek için birbirinizi cesaretlendirmelisiniz.

Muhtemelen bugün çok zor bazı problem ve görevlerle başa çıkmaya enerjiniz olacaktır. Bugün biraz daha sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz ve kendinizi neredeyse hiç sahip olmadığınız inanılmaz bir miktarda enerjiye sahip bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, özellikle aileniz, bu enerjiyi takip etmekte zorlanabilirler. Başkalarına anlayışlı davranmak önemlidir!

Bugün kendine bir şeyler almak isteyebilirsin. Bazı masrafları abartmak ileride seni zora sokabilir. Bu alışverişi ufak tutmalı ve bir bütçe içerisinde hareket etmelisin.

Bugün kendine vakit ayırmak ve hijyen konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Hem kendin için hem de içinde bulunduğun ortam için hijyen konularını ön plana çıkarmak mikropların vücuduna etkisini azaltabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zor bir durumda olan arkadaşın senden destek isteyebilir. Bu kişiye destek olmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bu kişinin sana saygı duyması ve senin fikirlerine önem vermesi seni çok mutlu edebilir bugün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genellikle dahil olduğunuz gruplarda siyasi sohbetlerden uzak duruyorsunuz fakat bugün bir arkadaşınıza destek olmak için tartışmaya karışacaksınız. Bu durum kişiliğinize aykırı. Çok fazla dahil olmadan önce durumu dikkatlice tarttığınızdan emin olun. Arkadaşınız olsun ya da olmasın, gruptaki kimseden kopmak istemezsiniz. İyi düşünün, buna değer mi?

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir yolunda gitmeyen konulara bugün kafa yormak istemeyebilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor. Yeni bakış açıları kazanmak, ruhsal ve duygusal dünyana derinlik kazandırabilir. Karmaşık gibi gelen eğlence hayatının içinde yer almak, özgürce arzularını gerçekleştirmek, herkese radikal gelen bir yaklaşımda ilişkiler yaşamak; sosyal çevrende çok konuşulacağın anlamına gelebilir. Gizli bir ortaklık ya da senden saklanan gerçekler bu süreçte ortaya çıkabilir. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize göre yaşayamadığınızda kendinizi yetersiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Hayatın her anında bir fırsatınız olabileceğini bilmelisiniz. Bugün eskilerden farklı olarak yeni olanı ve bunları daha önce neden yapamadığınızı düşünerek bir adım atabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ortak kaynaklar ve paylaşımlar konuları ön plana çıkabilir. Eşiniz ya da ortaklarınız ile bu konularda uzlaşmaya varmaya çalışabilişiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmek ve karar almak için ilerleyen günleri seçmelisiniz. Bugünleri dinlenme fırsatı olarak değerlendirmenizde fayda var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok güzel bir gün geçirebilirsin. Kendini enerjik hissedip bütün planlarını gerçekleştirmek için gereken cesareti bulabilirsin. Çevrene de bu güzel enerjiyi yayman daha olası bugün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü ağırdan alın ve keyfini çıkarın. Zihninizi, bedeninizi ve irade gücünüzü arttırın. Ciğerlerinize biraz temiz hava alın, güneşlenin, beslenme seçimlerinizi sağlıklı olanlardan yana kullanın. Stresli bir durumu geride bırakmak, daha sağlıklı şekillerde yaşamayı tercih etmeniz anlamına da gelebilir. Bugün, bir süredir aranızın bozuk olduğu eski bir dostla bir şeyleri yoluna koymanın zamanı gelmiş olabilir. Her şey istediğiniz veya tam olarak eskisi gibi olmayacak olsa da her ikiniz için de daha huzurlu bir ortam yaratmanız mümkün. Karar alırken, ileriyi iyice düşündüğünüzden emin olun.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz. Ona hak vermelisiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; finans, özel hayat, okültizm konularıyla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma şartlarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Sizin,konusunda yüksek ideallere sahip olmanız, dar çevre koşulları ile ilintili ilerliyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda zorlanıyorsunuz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>