Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gelişmelere Hakimsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kafanı toparlamak için tek başına vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Sevdiğin kişi ile aranda daha rahat ve keyifli vakitler geçmesi için bugünü kafanı boşaltmaya ayırabilirsin.

Bugün çok yoğun olacaksınız ve kendinize hiç vakit ayıramayacaksınız. Bugün çalışmak da size çok anlamsız geliyor. İş hayatınızda birden çok konuya yöneldiniz.

Parasal konularda daha çok mantığın ile odaklanman gereken şeyler karşına çıkabilir. Bugün duyguları bir kenara bırakmalı ve olabildiğince analitik davranmalısın. Maddi konuları kalbinle yönetmemelisin bugün.

Stresin arttığı noktada ağrılar da baş gösterir. Bugün vücudundaki ağrılara dikkat etmen gereken bir gün. Stresten kaynaklanan baş ağrıları için önlem almalı ve bol bol su tüketerek vücudunun nem oranını yüksek tutmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elektronik cihazlarla aran iyi olmayabilir. Bazı şeylerin bozulması veya seni geciktirmesi olası. Elektronik cihazlarla anlaşamaman ve bazı şeylerin gidişatının aksaması gün içinde kendini gergin hissetmene sebep olabilir bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ailenizin köklerini aramak için her zamankinden daha fazla istek duyabilirsiniz. Aramanız o kadar derin ve yoğun olabilir ki ailenizle alakalı bazı yeni keşifler yapabilirsiniz. Bu keşiflerin bazılarının sizin için travmatik bir durum yaratabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün nasıl bir ruh hali içinde olduğunu fark edemeyebilirsin. Hayat sanki durdu! cümlesini ne kadar çok telaffuz ettiğinin farkındasın. Çalışma aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ama sanki her şey kendini ertelemeye almış gibi hissedeceksin. Maddi anlamda yolun açılıyor. Çok sinirli bir anında alacağın haber gününü değiştirecek. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Ortaklıklıyapan bir Balık burcuysan, güvenmediğin insanlarla yola devam edemeyeceğinin farkına varacaksın.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızın davranışları üzerinde sizin ne derece etkili olduğunuzu düşünmelisiniz. Bugün hoşunuza gitmeyen tutumların kendinizde de olduğunu fark edebilirsiniz. Bunu değiştirmek ve iyileştirmeye kendinizden başlamak için iyi bir gün olabilir.  

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ele almanız gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İşlerinizde artış olabilir. Hızlı kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olacağınız bugünlerde çevrenizin de fikir ve desteğini alabilirsiniz. Onlardan gelecek farklı perspektifler işinize çok yarayarak sizi yüceltebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ne kadar tek başına kalmak istesen de kendini bir grup etkinliğin içinde bulma ihtimalin de artabilir. Arkadaşların senin yardımını isteyip bir ortama çağırabilir, çevrende sürekli bir insan güruhu görebilirsin. İnsanlardan kaçmamak bugün daha iyi olacak.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için başkalarını destekleme veya eğlendirme ihtiyacı bugün ön planda. Oldukça sıradan veya basit görevlerle uğraşırken bile artan bir etkileşim arzunuz var. Gün ilerledikçe endişelenmek artan bir eğilimdir ancak bu yalnızca sizi çok uzun süre beklemek yerine bir sorunu çözmeye motive ederse iyidir. Şu anda başa çıkmanız gereken bir küçümseme veya hayal kırıklığı olabilir ancak bu geçicidir ve aslında durumları tersine çevirmek için oldukça fazla enerjiye sahipsiniz. Sorunları ele almak için en iyi zaman olmasa da başa çıkmak için gereken her şeye sahipsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Kinci yönlerinizi törpülemelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatınızda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bugün, her türlü çevresel koşulların ve rutin yaşamın üstünde hareket edeceksiniz. Partnerinizin sizin sınırlarınızı zorlamak isteyişini biraz hoş görmeli ve içsel sisteminizi bozmamalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 25" R
Ay
İkizler
13° 22' 06" R
Merkür
Başak
24° 33' 42" R
Venüs
Akrep
00° 20' 31" R
Mars
Yengeç
10° 45' 09" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 10"
Satürn
Balık
14° 53' 11"
Uranüs
Boğa
27° 03' 40"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 41"
Lilith
Terazi
09° 31' 31"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>