Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tepkini Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Ufak tefek yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın.

Mesleki anlamda kendinizi frenlemeye çalışın. Her sorumluluğu yüklenmemeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tecrübelerinize göre hareket ederken anın getirilerini de yakalamalısınız. Bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilir, sadece keyfinize değil işinize de bakabilmenin yeni yollarını öğrenebilirsiniz. Bazı kişilerin size karşı ısrarcı tavırlarından rahatsızlık duyduğunuzda, uygun bir dille konuşmaya ve çözmeye çalışın; manipülasyona mahal vermemiş olacaksınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inerek kendi içsel dünyanızla bağlantı kurabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün zirvede olacağı bir gün olabilir. Bu enerjiyi kullanarak sanatsal faaliyetlerde bulunabilir veya ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. İçgüdülerinizi dinlemek ve sezgilerinize güvenmek size olumlu sonuçlar getirebilir. Etrafınızdaki insanlara karşı anlayışlı ve empatik olmaya özen gösterin. Sağlık konularında da kendinize özen göstermeniz gerekebilir. Ayrıca özverili ve yardımsever tavırlarınızla çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, kendini daha da geliştirmek adına adımlar atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, sevgilinle ayrı eve çıkma konusunda şekillendirici adımlar atacaksın. Çalışan bir Balık burcuysan senden daha az emek verenlerin senden daha fazla hak iddia etmelerine sessiz kalmayacaksın.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projelerini gündeme getirebilir, mevcut çalışmalara destek verebilirsiniz. Orman yangınları, çevresel düzenlemeler gibi konuların ön plana çıkacağı yaz aylarında bu konularda çalışan kurumlarla işbirliğine gidebilirsiniz. Bir gün değil, son güne kadar herkesin iyi yaşamı hak ettiğini savunuyorsunuz.  

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Gün içinde yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadele etmek zorunda bırakabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız yardımlar size iyi gelecektir. Yakın çevrenizde değişimler gündeme gelebilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kriz yönetimine hakim olabilirseniz özellikle aşk hayatınızda olumlu sonuçlanacak güzel şeyler hayatınızda var olacak.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinin çekildiğini hissedebilirsin bugün. Ancak tembellik yerine kendini mutlu edecek şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek. Sevdiklerinle güzel aktivitelere odaklanabilir ve farklı konularla ilgilenebilirsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün projelere ve ilişkilere daha çok güveniyorsunuz. Bir takımda çalışıyor veya bir grup çalışmasına oldukça başarılı bir şekilde katkıda bulunuyor olabilirsiniz. İletişim ve eğlence etkinlikleri özellikle tatmin edici olabilir ancak genel olarak kendinizi oldukça kararlı hissediyorsunuz ve önemsediğiniz kişilerin desteği,veya pratik konularda kendinize olan güveninizi artırmada oldukça fayda sağlıyor. Özellikle kendinizi ifade ederken normalden daha emin hissettiğiniz için, artık yaratıcı arayışlar tercih ediliyor. Bugün odak noktasında önemli bir iletişim olabilir. Heyecan zihninizi yeni fikirlerle doldurabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerle ilgili şanslısınız ancak sağlığa dikkat. Gününüz harika geçsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu ve enerji yoğunluğu yaşamanıza rağmen, günü birlik olaylardan olumsuz etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin üstün nitelikleri hoşunuza gidebilir. Onların üzerinde sağlayacağınız otorite bazı gizli tepkilere de yol açıyor. Bugün, arkanızdan olumsuz sözler söyleyebilirler. Olaylara karşı temkinli olmalısınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 39" R
Ay
Koç
24° 52' 51" R
Merkür
Başak
18° 19' 59" R
Venüs
Terazi
26° 15' 13" R
Mars
Yengeç
08° 53' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 40"
Satürn
Balık
15° 07' 52"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 58"
Lilith
Terazi
09° 09' 13"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>