Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yoğun Araştırmalar Yapabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında bazı şeyler daha fazla dikkatini çekebilir. Daha önce dikkatini çekmeyen kişilere farklı bir gözle bakabilirsin. Sana gösterilen ilginin farkına daha hızlı varabilirsin bugün.

Birçok yerde inisiyatifi elden kaçırıyorsunuz. sizin vermeniz gereken kararları, sizden daha az yetkin ama kararlar vermeye çok meraklı başkaları veriyor. Bugün güven duyduğunuz birine bir teklifiniz olacak. Kafanızı bayağı karıştıracak bir karşı teklifle karşılaşacaksınız.

Bugün bazı konularda sana sıkıntı çıkarabilecek insanlarla karşılaşman olası. Bu kişileri parasal konularla oyalayabileceksin. Ortaya halledilmesi gereken bir masraf atarak kendini bu sıkıntıdan kurtarabilirsin.

Sağlığına özen göstermen gereken bir gün. Vücudunu dikkatle dinlemeli ve dikkat etmen gereken konulara özen göstermelisin. Gerek yediklerine gerekse hareketlerine dikkat ederek kendini çok daha iyi hissetmen mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini iyi ifade etmek istiyorsan yazılı iletişim seçeneklerine özen göstermen gerekecek. Kendini yazılı olarak daha iyi ifade edeceğin bir gündesin. O yüzdenyazışmalarını bugün halletmek sana daha iyi getiriler sunabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ruh haliniz dalgalanabilir ve duygusal olarak kendinizi farklı hissedebilirsiniz. İçsel dengenizi sağlamak için dinlenmeye ve hobi veya sanatsal etkinliklere zaman ayırmak önemli olacak. İş hayatınızda ise iletişim becerilerinizi kullanarak, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşının sana önerdiği filmi beğenmeyip yarıda kesebilirsin.Fakat sorduğunda kırılmaması için durumu ona çaktırmamayı tercih ediyorsun. Birikimlerini bir banka hesabında toplamak isteyebilirsin. Meslek alanında kendini geliştirmek için birtakım araştırmalara bugün yoğunlaşabilirsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olup bitenlere karşı kayıtsız kalmak istemeyeceğiniz bir gün olabilir. Destek isteyen arkadaşlarınız, aileniz ya da tanımadığınız kişiler söz konusu olduğunda elinizden geleni yapmak için uğraşabilirsiniz. Ancak kendinize karşı da kayıtsız kalmamalı, bugün içinizden geçenleri ve kendinize sakladıklarınızı da değerlendirmeye almalısınız. 

11 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

11 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takım çalışmasında bulunduğunuz kişilere karşı daha güler yüzlü olabilir, ekibin enerjisini de yükselterek çevrenizdeki herkesi kolayca kendi ruh halinize çekebilirsiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber vakit geçirmekten çok keyif alacaksın bugün. Onların kıymetini bilmek, zor zamanlarında yanında olduğunu bilmek sana güven verebilir. Onlarla her zamankinden daha fazla ilgilenmek senin için çok daha önemli olabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günün ilk yarısında kendinizi bağlı ve meşgul hissedecek veya dahil olmayı arzulayacaksınız ancak fazla enerjinizi nasıl yönlendireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde biriyle ilgili bazı hayal kırıklıklarını anlamak, saptamak veya çözmek zor olabilir. Siz ya da bir yakınınız, iddialı olmak ile istediklerini elde etmek için daha ince yöntemler kullanmak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Bu sinir bozucu olabilir ancak kendinize karşı dürüstseniz, bir konuyu açığa çıkarmak canlandırıcı olabilir. Bununla birlikte, her şeyi beklemenin daha iyi olacağına karar verebilir veya yanlış anlamaları önlemek için üzerinize düşeni yapmayı amaçlayabilirsiniz çünkü yapabileceğiniz tek şey bu.

11 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğrendiniz ve öğretiyorsunuz.

11 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

11 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla bazı sorunları düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

11 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>