Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dalgınlığın Üstesinden Gelebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranızdaki uyumun ve dengenin bozulabileceği bir gün. Aranızda yaşanabilecek durumları engellemek veya önüne geçmek yerine bazı şeyleri oluruna bırakmak iki taraf için de iyi olabilir. Bugün birbirinize ters düşmekten korkmamalısınız.

Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız. Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Maddi konularda büyük hedefler koymanın ve onların peşine düşmenin vakti gelmiş olabilir. İleride eline geçebilecek paraları büyük hesap etmen daha güzel sonuçlar elde etmene vesile olabilir bugün.

Çok fazla hareket vücudunun gereksiz yere yorulmasına sebep olabilir. Bugün vücudunu dinlendirmek için kendine zaman ayırmalısın. Vücudunun dengesini korumak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırman daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büyük adımlar atabilirsin. Hayatında görmek istediğin değişim için kendine daha dikkat edebilirsin. Seni sıkan mevzuları sonlandırmak ve daha güzel kararlar almak sana çok daha iyi gelecek bugün.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık burcu için olumlu bir gün olabilir. Bugün, yaratıcı projelerle uğraşmak ve yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir zamandır. İletişimde sorunsuz bir şekilde hareket etmek ve başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurmak size yardımcı olabilir. Ayrıca, sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyif aldığınız aktivitelere odaklanmak da ruhunuzu besleyebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgunluğun dalgınlığa sebep olabilir. Mailleri kontrol ederken dikkatli davranman gerekiyor. Anlık bir dalgınlık önemli bir maili görmeni engelleyebilir. Aklını keskin çalıştırmayı seviyorsun bu nedenle problemler ile mücadele konusunda bugün oldukça cesaretli olabilirsin. Sevdiklerin ile arana mesafe girmesi seni huzursuz edebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin üstünü kapatmak ya da kendi kendinize çözmeye çalışmak sizi bir kısır döngüye hapsedebilir. Destek almak sizi küçük düşürmez, aksine daha çok büyümenizin önünü açar. Bugün korkunun değil adım atmanın günü olsun.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde kararlılık göstereceğiniz bir gündesiniz. Farklı görüşlerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. Eğitim alanında yeni gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda yapıcı davranabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akşam saatleri içinde eşinizle paylaşımlarınız artabilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılık ve kariyer odaklı konularda yeni projeler aklınıza gelebilir. Aşk konusunda partnerinizle birbirinize olan tutumunuz ya da görev dağılımı değişebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlara zaman ayırmak önemli bir konu olabilir. Özellikle de kalbini kırdığın insanlar varsa bu konuda daha dikkatli olman gerekecek. Yapıcı davranıp hatalarını düzeltmek büyük bir emek ve iyi niyet isteyebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugünve sağlık konuları öne çıkabilir. Yılın diğer dönemlerinde gözden kaçırabileceğiniz detayları görmek ve işlemek için harika bir zaman. Bu döngü sırasında listeler ve planlar yapmaktan keyif alma eğilimindesiniz. Başkalarına veya kendinize yardımcı olmak için bilgi toplamak güçlü bir şekilde sonuç verebilir. Bugünün geçişleriyle, kendinizi daha net ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır hissediyorsunuz. Yaratıcı çalışma, konuşmalar ve bağlantılar için muhteşem destek alırsınız. Kendinizi tatmin edici bir şekilde ifade etme beceriniz artık artıyor. Bir ilişki veya belirli bir kişi tarafından hoş bir şekilde motive olmuş hissedebilirsiniz. özellikle zihniniz, eğitiminiz ve fikirleriniz konusunda sizi cesaretlendiren evlat. Mevcut durumunuza bağlı olarak, hayatınızdaki kilit insanlarla bağlantı kurmak, mevcut bir ilişkiye şevk veya tutku aşılamak veya yeni biriyle tanışmak için harika bir gün. Bugün daha dayanıklısınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Beklenen olaylar gündeme geliyor.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, inandığın şey için ayağa kalk ve kendine güven. Gücüne sahip çık ve objektif bir şekilde uzlaşıyı ara. Başarı, irade, sabır, affetme ve şifa enerjileri sana geliyor.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>