Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İnce Fikirli Ve İnce Görüşlüsün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda sağlıklı sınırlar çizmen normal. Birbirinize saygı duymak ve hem zaman hem de alan tanımak iki tarafın da mutlu olmasına vesile olacak. Bugünü kendine ayırman daha iyi bir enerji oluşturabilir.

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

Bugün maddi konulardaki iletişimine dikkat etmelisin. Yazılı iletişim senin için daha iyi olabilir. Bazı şeylerin yazıda kalması ileride parasal konularda anlaşmazlığa düşmeni engelleyebilir.

Dış görünüşüne özen göstererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Kişisel bakım ve hijyen konuları sağlığın için güzel adımlar atmana vesile olabilir. Hem mikroplardan arınmak hem de aynadaki insanla barışmak iyi etkiler çekecek hayatına.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyeceğin bir gün olacak. Henüz sonuçları somut olarak göremesen de kendini daha iyi anlayacağın ve hedeflerin yolunda neler yapabileceğini göreceğin bir gün olacak bugün.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, seyahat etme, yeni deneyimler kazanma ve kendinizi geliştirme şansı yakalayabilirsiniz. Farklı kültürlere ait şeylerle ilgilenmek veya uzaktaki sevdiklerinizle iletişim kurmak için fırsatlar bulunabilir. Ayrıca, ruh halinizi yükselten aktivitelere vakit ayırın.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal kuralları sorgulayabilirsin. Ancak bu sorgulama esnasında kesinlikle insanların değer yargılarına saygısızlık etmiyorsun. İnce fikirli ve ince görüşlü bir ruh haline sahipsin. Resim yapan bir Balık burcuysan yeteneğini konuşturun bir gündesin. Yakın bir arkadaşının aracı olmasıyla bu işten para kazanabilirsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize karşı itiraflarınız olabilir. Yorgun ve bitkin hissetmenin yaşadıklarınızla mı yoksa yaşadıklarınıza verdiğiniz tepkiler mi ilgili olduğunu ayırt edebilirsiniz. Bugün hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak daha zinde olmak için yaşam biçiminizde bazı yeniliklere gitmelisiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dedikodular, haberler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularla ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Evinizde ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmaya çalışın. Öğleden sonraki saatlerde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Karar alınması gereken durumlar varsa akşam saatlerini beklemeniz daha uygun olacaktır.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin size daha da aşık ve daha duygusal hissettiği bir evredesiniz. İş stresinizin üstesinden gelmek için strateji açısından kendinizi geliştireceğiniz bir gündesiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini nasıl ifade edeceğin ve nelere odaklanacağın karakterin hakkında daha fazla şeyi insanlar önüne serebilir. Bazı kişilerin seni daha iyi tanıması önem kazanacak genel olarak. En iyisi kendin olman o yüzden.

13 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün merakınızı beslemek istiyorsunuz. Daha fazla çeşitlilik ve teşvik ihtiyacınızı onurlandırmak için iyi bir gün. Günün ilk yarısında güvensizlikleri ve yumuşak noktaları giderin. Gerçekten de hassasiyet artık sağlıklı, büyümeye yönelik etkileşimlere müdahale edebilir. Arkadaşlar ve sevgililerle karışık sinyaller mümkündür. Risk alma fikriyle eğleniyor olabilirsiniz ancak bir yanınız zemini sallamamayı tercih ediyor. İç sesiniz size ilerlemek için doğru zaman olmadığını söylüyor olabilir. Ayrıntıları düşünmek için daha fazla zaman ayırın ve yalnızca gerçek güven duygusu geldiğinde harekete geçin. Bugün kolayca tetiklenebilecek gibi görünen hassas alanlar hakkında bilgi edinmeyi hedefleyin. Gün ilerledikçe gevşemek ve eğlenmek daha kolaydır. Odak noktası paylaşım ve etkileşimdir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın, zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Bugün, özellikle bu anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili aksilikler gerçekleşebilir. Sorumluluk almakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü kararlar verebilecekleri bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.Çevresel koşullarınızı en iyi şekilde değerlendirecek ve iletişim konusunda başarılı bir ortam sergileyecek, bir çok dostunuzu bir araya getirme planları yapacaksınız. Bugün yalnız kalmak istemiyorsunuz.

13 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 14' 08" R
Ay
İkizler
04° 45' 55" R
Merkür
Başak
23° 24' 54" R
Venüs
Terazi
29° 35' 20" R
Mars
Yengeç
10° 24' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 12"
Satürn
Balık
14° 55' 52"
Uranüs
Boğa
27° 04' 19"
Neptün
Balık
28° 27' 59"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 14"
Lilith
Terazi
09° 27' 24"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>