Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Empati Kuruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Birlikte olduğunuz kişinin size karşı olan yaklaşımlarını yanlış değerlendirme ihtimaliniz var. Samimiyetinizi dozajını iyi ayarlamanız gerekmekte. Birlikteliğinizin geleceği olsun istiyorsanız, anlayışlı olmaya devam etmeli ve tutarlı yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Birlikteliğiniz yoksa da herhangi bir ilişkiye başlamadan önce aceleci davranmamalısınız.

Mesleki konularda daha anlaşılabilir olmalısınız. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir gün. Hata yapabilirsiniz.

Daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize özen göstermeniz, yeterli su tüketimini önemsemeniz ve sağlığınızı korumanız gerekiyor. Çalışma hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kariyer planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçte yapıcı vebitirici olmanız, çevrenizdekilerle iletişiminize dikkat etmeniz ve huzurunuzu korumayı ihmal etmemeniz önemlidir.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcunu duygusal anlamda hareketli ve heyecanlı bir gün bekliyor. İlişkilerde romantizm ve tutku ön planda olabilir. Bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak konusunda cesur olabilirsiniz. İş hayatında ise yaratıcı ve vizyoner fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Ancak, ani kararlar vermek yerine dengeli bir şekilde ilerlemekte fayda var. Sağlık konularında ise bedeninize gereken özeni göstermeli ve dinlenmeye önem vermelisiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan,yerindeki tavırların aile büyüklerinle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, özgür olma isteğin partnerinle aranızı bozabilir. Olaylara partnerinin penceresinden de bakmayı ihmal etmemelisin.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel dünyanızı keşfetmek ve ruhsal anlamda derinleşmek için harika bir gün olabilir. Meditasyon, yoga veya ruhsal çalışmalar yaparak içsel huzurunuzu artırabilirsiniz. Bilinçaltınızı temizlemek ve geçmişten gelen yüklerden arınmak için daha fazla dolmayı beklemeyin; güzelliklere yer açın.     

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İşlerinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Alternatif planlarınızda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle ticari gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair bazı çelişkilerin bittiğini görmek sizi rahatlatabilir. Ruhsal olarak kendinizi daha tamamlanmış ve başkalarına daha az bağımlı hissedebilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim seni daha mutlu edebilir bugün. Bazı konularda ortak kararlar almanız ve birbirinize öncelik vermeniz gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Enerjini yenilemek için sevdiğin kişilere özen göstermelisin bugün.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınınızdaki insanlarla değerler veya inançlar konusunda farklılıklar yaşamak zor olabilir ancak bu durum daha çok huzursuzlukla ilgilidir. Gün ilerledikçe, birçok seçenek olduğunu fark eder ve seçim yapma baskısını daha az hissedersiniz. Olasılıkları hayal etmek yararlı ve keyifli olabilir. Kendinizi rahat ve doğal bir şekilde ifade edersiniz. Diğerleri, fikirlerinizi veya söylemlerinizi gerçekten anlar ve takdir eder. İlişkilerde hoşgörü, hata yapma izni ve öğrenme ve gelişme arzusu başarı anahtarlarıdır. Bir sorun hakkında biriyle barışa varabilir ve çözebilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrediyor ama bugünlerde eğlenceli ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerle ilgili ani ama güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü destekleyen arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Bugün sizi motive edecek arkadaşlarınızla ortak organizasyon planları yapacak ve bazılarımızortaklarımızdan ayrılarak, bireyselkurma çabaları içinde olacağız. Bugün yeteneklerinizin desteklenmesini istiyorsunuz.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 15" R
Ay
Koç
24° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 19' 12" R
Venüs
Terazi
26° 14' 43" R
Mars
Yengeç
08° 52' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 07' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 59"
Lilith
Terazi
09° 09' 11"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>