Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gözlemcisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken karmaşadan uzak durmalısınız. Her açıdan bilinçli olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmayın.

Mesleki anlamda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz.

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi ağırlayabilir, onlardan fikirler alabilirsiniz. Zihninizin doluluğunu azaltmak adına kendinize uğraşlar çıkarırken ev kazalarına karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, ancak karar verirken dikkatli olmalısınız. Kendinizi günlük rutinden uzaklaştırarak ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi unutmayın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz seyahatler, yurt dışı planları kapını çalabilir. Bir yanın dinlenmeyi hayal ederken bir yanın da yerinde durmak istemeyecek. İlişkisinde problem olan bir Balık burcuysan, artık net bir karar vermek istiyorsun. İlişkiyi bitiren taraf sen olabilirsin. Sosyal medya hesabını gözden geçireceksin. Göreceğin bazı detaylar seni şaşırtabilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ve benliğinize odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Verdiğiniz sözleri, kurduğunuz hedefleri aklınızda canlı tutmalısınız. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi dinleyin ve ona göre hareket edin. Bu hissi yalnız yaşamanıza neden olan kimse için de yolunuzdan dönmeyin.  

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kişisel konularda kırıldığınızı hissedebilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhsal arınmanıza ek olarak anda kalarak ve geleceğe dair olumlama yaparak ilerlemeniz sizin için verimli olacaktır.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın yerin çevresindeki aksaklıklar canını sıkabilir. Yolların tıkanması, evin çevresinde oluşan kalabalıklar seni rahatsız edebilir. Ancak kendi sinir ve stres katsayını düşürmeyi öğrenmen gerekecek.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok konuda bir değişim gerçekleştiğinde gerçekler ve rakamlar etrafında biraz kafa karışıklığı veya artan hassasiyet olabilir. Yine de, gün, kendinizi ideallerinizden ve hayallerinizden yeterince uzaklaştırıp onlara dair yeni bir bakış açısı kazanmak için iyidir. Şimdi bir enerji veya motivasyon kaybı hissederseniz kendinize karşı özellikle dikkatli ve nazik olun. Yakın zamanda hayallerinizi yeni bir ışıkta görme şansından faydalanacaksınız. Bugün, özellikle maddi olmayan ruhsal ihtiyaçlarla ilgili olarak neyi kaçırdığınızı veya gözden kaçırdığınızı gözlemleyin. Bunu yaparken, bazı ayarlamalar yapma ihtiyacını fark edebilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz.. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile ve gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar size huzur ve mutluluk getirebilir. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 39" R
Ay
Koç
24° 52' 51" R
Merkür
Başak
18° 19' 59" R
Venüs
Terazi
26° 15' 13" R
Mars
Yengeç
08° 53' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 40"
Satürn
Balık
15° 07' 52"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 58"
Lilith
Terazi
09° 09' 13"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>