Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerini Dile Getireceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu var, o yüzden birini seçip o yolu takip edin. Sahnede olma arzunuzun yanı sıra hayallerinzi ve iç dünyanızdaki tutkunuzu paylaşmak istiyorsunuz. Güçlü duygularınız ve hayali bakış açılarınız bir servet niteliğinde, bu yüzden onları bastrmaya ya da uzaklaştırmaya çalışmayın. Aklınızı çok fazla dinlemek, sizi kalbinizde ve hayal gücünüzde sakladığınız servetten mahrum edebilir.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Acaba hayatın maddi yönüne kendini çok kaptırdığın için spiritüel yönünden uzak kalıyor olabilir misin? Belki de artık başarı düşüncesinden ya da başarılı olmaya çalışıp durmaktan sıkıldın. Biraz boşlukta hissediyorsun; fakat bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uzun vadede baktığımızda, hayatta gereksiz yere önem atfettiğimiz birçok şey var. Bunlar üzerine biraz düşünsen iyi edersinİçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar size karşıymış ve her dediğinizi kulak ardı ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de bu sizin konuşanı gerçekten dinleyememe sorununuzun bir yansımasıdır. Büyük resme bakın ve gözlerinizi açıp çevrenizde olup biteni görün. Zaman zaman sırf kendinize odaklanmak yerine topluluk düzeyinde bir şeylere dahil olun.

17 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.56'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yarım kalan işlerinizi tamamlamak, gündeminizdeki sorunları çözmek ve rahatlamakla ilgilenebilirsiniz. Bu saatten sonra ani ve beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sürprizlere açık bir gün.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde gelecek tuhaf haberler ile güne başlayabilirsin. Aile içerisinde geçmişte yaşanan sorunlar yeniden gün yüzüne çıkıyor. Aile büyüklerine karşı, düşüncelerini açık bir şekilde dile getireceksin. Uzun süredir aklında yer alan sağlık konusundaki soruların gün içerisinde yanıt bulabilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda kısıtlanmanız verimli çalışmanızı engelliyor olabilir. Şikayetinizi dile getirmeniz sonucu değiştirmiyorsa ya şikayet etmeyi bırakın ya da çalışma arkadaşlarınıza, üstlerinize çözümle birlikte gidin. Bu kez emeği verirken kendinizi de ön planda tutmalısınız.

17 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

17 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda istekleriniz azalabilir, manevi konulara yönelebilirsiniz. Bu durumda enerjiniz yükselebilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla nasıl başa çıkılacağını gayet iyi biliyorsunuz. En saçma durumlarda bile sinirlerinize hakim olup ortalığı toparlayabiliyorsunuz. Bu herkesin sahip olamayacağı bir meziyettir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele edeceksiniz. Fırsatlar konusunda akıllıca davranıyorsunuz. 

17 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizle ilgili olarak yaptığınız hatalar varsa, bunları bugün görebileceksiniz. Olumsuzlukları kendi haline bırakmayın veya gurur yapıp kabullenmemezlik etmeyin; elinizde, aksaklıkları düzeltmek için büyük bir şans olabilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki bağ gittikçe güçlenmeye başlıyor. İş yerinizdeki konumunuzdan çok sıkıldığınız için bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara neşe ve pozitif enerji saçıyorsunuz.

17 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

17 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>