Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışma Programın Değişebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Birilerine yardım etmek isteyebilirsin. Küçük bir aile üyesi veya çocuğun senden rehberlik talep edebilir. Yeni bir yetenek öğrenmeye çalışıyor ya da kişisel bazı kaygılar taşıyor olabilirler. Onlara yol gösterebilirsin, bir neşelendirici ve öğretmen karışımı görev üstlenebilirsin. Etrafa biraz yardımsever enerji yayarsan kendini iyi hissedeceksin.Bugün bir şeyleri geliştirmeye gönüllü olacaksınız. Sizin akıllıca tavsiyelerinizden faydalansalar herkesin en kadar mutlu olabileceğini göreceksiniz. Fakat ne yazık ki diğerleri bu konuda sizinle aynı fikirde değil. İşleri kendi yöntemleriyle halletmeye ve korkunç hatalar yapmaya kararlı olabilirler. Bugünün en önemli dersi kabullenmek ve tevazu olacak. Bazen insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenmelidir ve siz buna engel olamazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

18 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayata dair güven beklentiniz önem kazanabilir. İş ve özel hayatınızda güvende olma arzusuyla hareket edebilirsiniz. İş hayatıyla bağlantılı görüşmeler ve projeler gündeminizde olabilir.

18 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde bireysel bir şekilde çalışman problemlere sebep olabilir. Arkadaşlarınla aranda ciddi problemler baş gösterebilir. Çalışma programını değiştirmen gerekebilir. Gün boyunca aklındaki soruların yanıtlarını arayacaksın. İlişkisi yeni sona ermiş bir Başak burcuysan, yeniden bir araya gelme planları içerisinde olacaksın.

18 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk aldığınız konularda en iyisini üretmek için kendinizden ödün veriyorsunuz. Çalışmalarınıza sağlığınızı da düşünerek devam etmelisiniz. Unutmayın ki siz iyi olursanız zaten yapacağınız işlere de bunu yansıtabilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir

18 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız ve tecrübeleriniz ile devlet işlerindeki problemlerinizi çözebileceksiniz. Bu yüzden tam bir özgüven kendinizi ifade etme noktasında size iyi gelecek.

18 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzakta yaşayan arkadaşlarınız size bazı ilginç haberler getirebilir. Bu durum konuyla ilgili biraz araştırma yapmayı istemenize neden olabilir. Gerçekleri öğrenene kadar işin peşini bırakmayın. Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

18 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusallığınız tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce, empati yeteneğinizi kullanırsanız onun isteklerini keşfedebilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir çeşit suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen, en azından beklediğiniz gibi gitmeyen işler konusunda, tüm suçu yüklenme eğilimine girebilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız.

18 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte huzurlu ve sakin bir gün geçireceksiniz. Günün sonunda beklenmedik bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. Hayata başka bir açıdan bakmaya başlayacaksınız ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

18 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>