Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bankalar ile Görüşmelerin Artacak Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bir sanatçı olmak gerçekten hoşunuza gidiyor. Sanat ve müzik gibi evrensel dilleri kullanarak başkalarıyla iletişim kurmayı seviyorsunuz. Peki sizi tam olarak ne durduruyor? Bugün bunu düşünmek için bir fırsatınız olacak. Belki de hazır olmadığınızı veya gerçekten ihtiyacınız olan bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bundan kaçınmaya çalışmayın, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın!

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeyleri geliştirmeye gönüllü olacaksınız. Sizin akıllıca tavsiyelerinizden faydalansalar herkesin en kadar mutlu olabileceğini göreceksiniz. Fakat ne yazık ki diğerleri bu konuda sizinle aynı fikirde değil. İşleri kendi yöntemleriyle halletmeye ve korkunç hatalar yapmaya kararlı olabilirler. Bugünün en önemli dersi kabullenmek ve tevazu olacak. Bazen insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenmelidir ve siz buna engel olamazsınız.

19 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ortak kararlar, geleceğe yönelik konuşmalar ve maddi-manevi yardımlaşmalar öne çıkabilir. Bazı kişilere dair duygularınız, fikirleriniz aniden değişebilir. Küçük olaylar, detaylar sizde büyük değişimler yaratabilir.

19 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinden itibaren telefon trafiği içerisinde olacaksın. Maddi konularda elini güçlendirmek için arayışların sürebilir. Kendi işinin sahibi bir Başak burcuysan, işlerini büyütmek için bankalar işe görüşmelerin artacak. Aile büyüklerinden birisinin sağlık sorunlarını geride bıraktığı haberlerini alabilirsin.

19 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Karar kıldığınız konuda harekete geçiyorsunuz. Bulunduğunuz ya da yeni gireceğiniz çevre, size emeklerinizin karşılığını alacağınız yeni bir imkan sunabilir.

19 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bazı konularda üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmamanızda fayda var. Akşam saatleri sakin geçebilir.

19 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Daha olumlu bir tutum sergilemeyi alışkanlık haline getirmeniz gerekmekte.

19 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar biraz kilo problemi yaşıyor olabilirsiniz. Olmak istediğiniz kilodan uzak olmak sizi ruhsal olarak zorluyor olabilir. Önemli olanın sağlıklı kilonuzda olmak gerektiği olduğunu siz de biliyorsunuz. Kendinizi üzmeyin. 

19 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olmadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

19 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sürekli çalışarak veya koşuşturarak geçebilecekse de, içinde olduğunuz sakin ve huzurlu ortam sayesinde stresten uzak kalacaksınız. Kafanızın dingin olması, dikkatinizin dağılmasını da önleyecektir.

19 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve ortaya başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi harika hissediyorsunuz.

19 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

19 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>