Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kötü Günleri Geride Bırakacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Bazı planlama yapmak için mükemmel bir gün. Yapmak ve hayatınızda düzenli olarak gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri düşünmek için zaman ayırmak, işlerin nasıl yürüdüğüne dair kontrol sahibi olduğunuzu hissetmeniz için gerekli olan bir şeydir. Somut bir plan olmadan, hedeflerinize ulaşmak neredeyse imkansız olabilir. Plansız bir ev inşa etmeyeceğiniz gibi, bu olmadan da bir hayat inşa etmek akıllıca değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

20 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizin geleceğiyle ilgili kararlar alabilir, ilişkilerinizde ileriye yönelik ortak konuşmalar yapabilirsiniz. İş veya özel hayatınızdaki bazı insanlardan belirsiz, değişken tavırlar görebilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü evde dinlenerek geçirmek istesen de erken saatlerde gelen tuhaf bir telefon ile güne başlayacaksın. Beklenmedik tadilat işleri seni planlarını bozabilir. Yalnız bir Başak burcuysan, eski sevgilin ile yeniden bir araya gelme fikrine sıcak bakabilirsin. İlişkinizdeki kötü günleri geride bırakacaksın.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız veya birlikteyaptığınız kişilerle yeni çalışmalar hakkında görüşebilirsiniz. Zaman yönetimi ve kazançlarınız konusunda herkesin memnun olacağı bir yol haritası hazırlamanız gerekebilir. Bu süreçte sağlığınızı ve mevcut işlerinizi ihmal etmenize neden olacak durumlardan kaçınmalısınız.

20 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle sizi sorumlu kılan olaylarla daha çok ilgilenmek durumundasınız. Bugünlerde kendinizi daha ön planda bulabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çelişkiler hayatınızda var olabilir. Her konuda çok fazla net ve mantıkçı olmaya çalışmak yerine sezgilerinize de yönelmelisiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş’in burç değiştirmesiyle İlkbahar ekinoksu gerçekleşiyor ve astrolojik yeni yıl başlıyor. Bu dönem ortak maddi konular,ve yatırımlar oldukça hareketli bir dönem olabilir, bu yönde motivasyon ve enerjiniz yükselebilir.

20 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü huysuzluğunuzun bir kısmı fiziksel bir dengesizlikten kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle bu gece erkenden uyumaya ve iyice dinlenmeye çalışın. Yarın yepyeni biri gibi uyanacaksınız.

20 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınızbirliğini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız. 

20 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatınızda karşılaşacağınız etkiler, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak nitelikler taşıyabilirler. Uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızı dengelemeniz, aklınızla kalbinizi birbirine paralel çalıştırmanız mümkündür.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek istiyorsanız daha fazla çabalamalısınız. Hayatınızdaki öncelik sırasını ailenize vermeye özen gösterin ve onları ihmal etmeyin.

20 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınızla sorumluluklarınız arasında yaşadığınız çatışma sizde baskı oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Diyet yapıyorsanız bugün biraz daha dikkatli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde fazla açıldı.

20 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>