Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Farklı Alanlara İlgin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün gezegenler arasındaki uyumlu bir etkileşim ile, biriyle barışmanız söz konusu olabilir. Belki de sevdiklerinizle bir takım anlaşmazlıklar veya çatışmalar yaşıyorsunuzdur. Bugün farklılıklarınızı çözmek ve birbirinizin bakış açısını anlamak daha kolay olacak. Ortak bir paydada buluşacak ve birbirinizle ilişki kurmanın farklı bir yolunu bulabileceksiniz, böylece bir dahaki sefere benzer bir stresten kaçınabilirsiniz.

Bugün üzerinde çalıştığınız yeni bir proje adına veri toplamak için harika bir gün. Canla başla çalışarak önemli bir işte önemli ilerlemeler sağlayın. İşinizde konfor bulun. Bununla birlikte, meşgul olduğunuz işin cebinize para koymaktan çok, ruhunuzu besleyen bir şey olduğundan emin olun. Bu sağlıklı bir zihin ve ruhu korumak için çok önemlidir.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün yakın akrabalarınla vakit geçirmek isteyebilirsin. Bazen günler ve haftalar hiç anlamadan akıp geçiyor, aile üyelerini ve akrabalarını unutabiliyorsun. Amcalarında, halalarınla, kuzenlerinle vs. sohbet etmek için harika bir gün. Eğer uzakta yaşıyorlarsa bir arayıp hatırlarını sorabilirsin. Yakındalarsa, bir öğle yemeği organize etmeniz hoş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı planlama yapmak için mükemmel bir gün. Yapmak ve hayatınızda düzenli olarak gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri düşünmek için zaman ayırmak, işlerin nasıl yürüdüğüne dair kontrol sahibi olduğunuzu hissetmeniz için gerekli olan bir şeydir. Somut bir plan olmadan, hedeflerinize ulaşmak neredeyse imkansız olabilir. Plansız bir ev inşa etmeyeceğiniz gibi, bu olmadan da bir hayat inşa etmek akıllıca değildir.

21 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadın dostlarınız ve arkadaşlarınızdan destek görebilir, yardımlaşabilirsiniz. Hediyeler alabilir, verebilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde güvene dair konular ön planda olacak.

21 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski fotoğraflara bakarken geçmişe gideceksin. Yakın arkadaşlarınla görüşmek için gün boyunca iletişim halinde olabilirsin. Aile içerisinde çözümlenemeyen miras konusu varsa gelişmeler yaşanabilir. Araştırmacı yönün, farklı alanlara karşı olan ilginin artmasına yardımcı olacak.

21 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin özel hayatınıza müdahale etmesi sizi oldukça gerebilir. Tepkilerinizi size yakışır bir şekilde, saygılı bir üslupla göstermelisiniz. Görmek istediğiniz saygıyı öfkeli bir tavırla alamayacağınızı bilmelisiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kendinizi oldukça meşgul ve hareketli hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ve ailenizle ilgili konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Teslim olmak ve kendinizi ihtimallere açmak yeni fırsatlar getirecektir. Duygusal açıdan iyileşmeniz diğer konularda da cesaret ve yapabilirliğinizi arttıracaktır.

21 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi tanıdığınızı düşündüğünüz biri, daha önce görmediğiniz karanlık bir tarafını gösterebilir ve o kişiyle olan ilişkinizi yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Bugün iç sorunlarınız çözmek için harika bir gün olma potansiyeline sahip.

21 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konularda disiplinli davranarak birçok başarıyı anında garantileyebilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kazanımlarla ilgili, sizi oldukça memnun edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

21 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile baş başa vakit geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği organize edin. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara neşe ve pozitif enerji saçacaksınız.

21 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

21 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>