Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Soruların Cevaplarını Buluyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevgilinizin garip bir davranışı, bu gece kafanızı karıştırmış olabilir. Buluşma planlarına çok dahil olmadı mı? Telefonlarınıza cevap vermiyor mu? Boşverin. Bazen insanlar çok fazla yakınlığı bağımsızlıkları için bir tehdit olarak görebilir ve bu yüzden bunu görmezden gelebilirler. Bununla baş etmenin en iyi yolu, üstlerine gitmemektir. Dışarda bir akşam yemeği yiyin ve iyi bir arkadaş gibi davranın. Romantizmi şimdilik ilişkinizden uzak tutun!

Bu sizin için mutlu, enerjik bir gün olmalı. Fiziksel dayanıklılığınız yüksek olacak, bu yüzden herhangi ağır biryapmak istiyorsanız, bunları yapmak için gücünüz yüksek olacak. Hatta bazı toksinleri atmak için bir antrenman yapmak ya da uzun bir koşuyla kendinize meydan okumak isteyebilirsiniz! Bugün dünyadaki yaşamın bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan, fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Tüm gün sana ait! Gökyüzündeki hareketler seni geleceğini düşünmek konusunda etkileyecek. Korkma, kendine olan güvenin ve dinamizmin bir yerlerden başlaman için şu an en iyi pozisyonda. BURÇ ADI hareketlerini ve bu dönemin senin için en uygun olan olup olmadığını kontrol edecek. Daha ne isteyebilirsin ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın akrabalarınla vakit geçirmek isteyebilirsin. Bazen günler ve haftalar hiç anlamadan akıp geçiyor, aile üyelerini ve akrabalarını unutabiliyorsun. Amcalarında, halalarınla, kuzenlerinle vs. sohbet etmek için harika bir gün. Eğer uzakta yaşıyorlarsa bir arayıp hatırlarını sorabilirsin. Yakındalarsa, bir öğle yemeği organize etmeniz hoş olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı ve sorgulayıcı tavrınızla öne çıkabilir, dostlarınız ve sevdiklerinize karşı daha korumacı olabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız artıyor.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öncü burçta hareket eden Ay ile birlikte, çevren ile iletişiminin kuvvetlendiğini fark edeceksin. Yeni insanlar ile tanışarak, çevreni genişletmek isteyebilirsin. Sağlık konusunda aklında sürekli olarak yer edinen sorulara yanıt bulacağın bir gün olacak. Çözümlenememiş miras konuları gündeme gelebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostluklarınızı anmak isteyebileceğiniz bir gün. Samimiyet ve paylaşım anılarınızı canlandırabilir. İş hayatınızda önemli bir başarı sizleri bekliyor. Bunları yaparken en azından daha cesur kararlar içinde olacaksınız.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde fikir çatışmaları olabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız programlar sizi kısmen rahatlatacaktır.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı veya ani kararlar almak gününüzün genel konusu olsa da aldığınız çoğu karar sizin için olumlu ve sezgilerinizin onayladığı kararlar olacak.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli gündeminiz sizi ortak hedeflere itebilir. Arkadaşlarınızla daha yakın olabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz ancak iletişimden ve egolardan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki birtakım değişiklikler gerçekleşiyor ve bu değişiklikler çoğunlukla olumlu. Kişiliğinizdeki bu farklılaşmalar dış yaşamınıza da yansıyabilir. Çevrenizdeki insanlar da buna çoğunlukla olumlu tepkiler verecek.

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişiler için de kullanmalısınız. Zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Midenize dikkat etmelisiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla, belki de yakın aile çevrenizle ilgili maddi bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorunun üzerine eğilip bir çözüm bulmak için çalışmanız mümkündür. Diğer taraftan, yakın çevreniz de sizin bir sorununuzla ilgilenebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin ilişkinize yeterince önem verdiğini düşünmüyorsunuz. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor, fakat bugünyerinizde zorlu anlar yaşayabilirsiniz. Birkaç yeni ve sağlıklı alışkanlık edinmek isteyebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 38' 23" R
Ay
Boğa
11° 17' 41" R
Merkür
Başak
20° 22' 58" R
Venüs
Terazi
27° 35' 59" R
Mars
Yengeç
09° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 41"
Satürn
Balık
15° 02' 60"
Uranüs
Boğa
27° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 16"
Lilith
Terazi
09° 16' 34"
True Node
Koç
06° 37' 51"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>