Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Programını Değiştirmek Zorunda Kalacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

İşlerin yürümesi için günün her detayını planlamanız gerektiğini düşünmeyin. Muhtemelen, kendiliğinden bir yaklaşım göstermek durumu en iyi şekilde gösterecektir. İlk bakışta onları yazmak yerine başkalarından neler yapabileceğinizi öğrenin. Ortaklık, günün önemli bir öğesidir ve başkalarını bugün katıldığınız hemen hemen tüm etkinliklere dahil etmeye çalışmalısınız.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Kendini iyi hissedeceksin. İnandığın bir şeyle uğraşmak isteyebileceğin bir gün. Hem seni inançlı hem de cesaretli kılacak bir etkenin enerjisi mevcut. Mucizeler, onlara inandığın takdirde var olur. Bırak hayalperest zihnin çalışsın. Yeni ve geleneksel olmayana odaklan. Zaman hızlıca akıyor ve değişiklikler geliyor.Bugün iç dünyanızla bağlantı kurmak için ideal bir gün. Dindar biri olmayabilirsiniz fakat şu sıralar spiritüel eğilimler içinde olmanız muhtemel. Hayatınızı sürdürmenin başka bir biçimini arıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir felsefeyi denemek istersiniz. Bir kişisel gelişim kitabı ya da olumlu düşünceler aşılayan bir yaşam koçu size yol gösterebilir. Hayatınıza aydınca bakış açıları katın ve birkaç değişiklik yapıp yapamayacağınızı tartın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm gün sana ait! Gökyüzündeki hareketler seni geleceğini düşünmek konusunda etkileyecek. Korkma, kendine olan güvenin ve dinamizmin bir yerlerden başlaman için şu an en iyi pozisyonda. BURÇ ADI hareketlerini ve bu dönemin senin için en uygun olan olup olmadığını kontrol edecek. Daha ne isteyebilirsin ki?

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. İlişkilerde kıskançlık ve manipülasyon durumlarına dikkat etmeli. Fikir savaşlarına ve haklılık mücadelesine girmeyin.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde gelecek bir telefon ile programını değiştirmek zorunda kalacaksın. Hazırlıksız yakalanacağı bugünde, ertelemen gereken işlerinin olması moralini bozacak. Boşanma sürecinde olan bir Başak burcuysan, gün içerisinde yeni gelişmelerin haberlerini alabilirsin.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlarken ilk defa kriterlerinizi kenara bırakıp gönlünüzün sesini dinliyor olabilirsiniz. Özgürce yaşamak istediğiniz duygularınızın tam zamanı. Biraz daha olsun önyargılarınızı bugün yıkmayı deneyin.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabileceksiniz. İlişkilerinizi kullanarak işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Elinizden geleninin en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz bir gündesiniz. Mesleki gruplarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilgiyi de kabullenebilmek bugün sizler için önemli olacak. Hemen kızıp küsmek tekamülünüzü yavaşlatabilir.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla iletişim konuları ön plana çıkarken,hayatınızla ilgili konularda başarı elde edebilirsiniz ancak alım satım, para konuları ve kendi değerleriniz ile karşınızdaki kişilerin değer yargılarının çatışmasına müsait bir günden geçtiğiniz için sakinliğinizi koruyup, enerjinizi çalışma hayatınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için heyecan verici bir gün. Epey bir şey başarabilirsiniz. Sezginiz özellikle keskin ve duyarlılığınız güçlü. Bilgisayarlar bugün sizi rahatsız edebilir.  Çalışmanızı sık sık kaydedin. Bunun sadece bir makine olduğunu unutmayın. Sizi çıldırtmasına izin vermeyin.

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşüncede olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan  büyük bir sorumluğu üstleneceksiniz. 

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları çözdünüz ve kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı daha nazik olmaya çalışın. Arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekiyor.

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışmış olmanıza rağmen, ilişkiniz geçmiştekiler gibi görünüyor. Bu duyguları sona erdirmek için eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Mutluluğunun anahtarı sizde; olumlu düşünün. Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize teklif edilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu kabul edin. Tereddüt etmeyin, altından kalkmayı başaracaksınız. Parasal konulardaki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>